18/04/2024

НЛО наблюдава инагурацията на Барак Обама във Вашингтон (видео)

Странен син дискообразен обект с две светлини за две секунди проблесна до монумента на Вашингтон по време на инагурацията на Барак Обама на 20 януари 2013 г. Но това беше достатъчно, за да попадне на видео от прякото излъчване и да блесне в кадрите на новинарските емисии на Fox News.

Това е четвъртият път, когато НЛО попада на кадри с Обама. За първи път това е документирано на 1 ноември 2008 г. в Колорадо, където Обама работеше по своята предизборна кампания – тогава НЛО попадна в кадри на MSNBC. После неидентифициран летящ обект беше забелязан по време на първата реч при стъпването в длъжност президент на САЩ Обама на 20 януари 2009 г. Дискът прелетя край същия този монумент във Вашингтон и попадна в пряко телевизионно излъчване.

Третият случай е бил в Норвегия на 9 декември 2009 г., когато Барак Обама получава своята Нобелова награда за мир.

Очевидно сегашният президент на САЩ поддържа по някакъв начин извънземните? А може и самият той да е един от тях, се питат маниаци на тема уфология и привърженици на теориите за всевъзможни конспирации.

Или пък причините са по-банални – Те просто го следят по-изкъсо, отколкото останалите президенти на големите държави. Това са все въпроси без отговори засега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *