29/03/2024

Японски очила правят всички жени красавици в очите на мъжете

Експерти от Тоямския медицински университет са разработили за силния пол необикновени очила, през които всички дами изглеждат красиви, пише Raut.

Тайната се крие в оптическо стъкло с микрочип, който преобразува външните данни на жените. Устройството се състои от компютър с графична програма, която реагира на човешката топлина.

Когато мъжът си сложи такива очила след няколко секунди се включва механизъм за възстановяване на красотата.

Първоначално  електронното устройство сканира обектите от нежния пол в близък план, а след това буквално пред очите на изумения мъж започва да премахва всичко  ненужно и да добавя само най-привлекателното и секси. По този начин обликът на дамите може както значително да се подобри, така и да се  промени драстично.

И когато  жените се движат,  особеният процес  не тече в обратна посока, тоест всички промени остават в същия вид,  както първоначално са били коригирани от очилата. В устройството са заложени повече от 50 000 снимки, които се настройват за конкретния случай.

При това за минута устройството може да извършва до 3 милиона операции в  творческата си дейност по външния вид на момичетата.

Създателите на очилата се надяват, че изобретението ще помогне да се възвърне страстта между двойки, които са живели дълго време в брак  и са позагубили интерес един към друг.

Read more: http://30dumi.eu/2012/12/yapontsite-sa-zdadoha-ochila-prez-koito-vsichki-zheni-sa-krasivi/#ixzz2GRuT9rRg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *