20/04/2024

Цунами за продажните управници

Беше ясно като бял ден, че Бойко Борисов и компания не случайно се изтърсиха при Обама броени дни след изборната му победа. Поискали сме, така пише „Труд”, постоянна американска армия в България. И то в същото време, когато хората се чудят как да се отърват от тази военна машина, която е предизвикала всички големи и кръвопролитни конфликти в най-новата човешка история.

Естествено, винаги – далече от Америка. Винаги разрухата и страданията са за сметка на чужди народи. Винаги след окупациите им оръжейната и петролната мафия се нагушва с милиарди. Но не им стига. Казва го самият Хенри Кисинджър, заемал най-висок пост в предишно американско правителство. Та Кисинджър казва: “Те искат да предизвикат Трета световна война, те искат всичко или нищо”.

Няма сериозни причини да се съмняваме в източниците на „Труд” за тази ужасяваща информация. И не толкова заради медията, а заради манталитета на безгръбначни гъзоблизци, с който се славят повечето от нашите политици. Едни по-отдавнашни техни предшественици поискаха да станем 16-та република в СССР – руската империя фактически.

Спомняте ли си как повечето българи бяха настръхнали, как бяха категорично против бомбардировките на НАТО на Сърбия (добре, че тогава още не бяхме член на тази вече очевидно терористична военна организация, защото щяхме да си лепнем най-срамното петно в историята си, като убиваме съседите си не в защита на България, а на чужди интереси).

Сега искат да ни направят мишена, да станем курбан в задаващата се война в Близкия изток, която вече много геополитици прогнозират. А някои от тях твърдят, че ще тя стане начало на Трета световна война – вижте подробности за подготвяната от САЩ военна операция под кодовото название „Страшния съд” – тук.

Ако всичко това се окаже вярно, ако и сега не се излеем като вълна цунами по улиците, за да протестираме и да си опазим страната от чужди и български продажни управници, значи не заслужаваме дори сегашната си участ – на доказано най-тъжният народ в света.

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Цунами за продажните управници

  1. “Те искат да предизвикат Трета световна война, те искат всичко или нищо”.

    Е, ще бъде „НИЩО“, едно голямо НИЩО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *