16/04/2024

Папата призова за създаването на световно правителство и нов световен ред

Главата на католическата църква Папа Бенедикт XVI призова да се създаде Световно правителство и  Нов Световен Ред.

В реч пред Папския съвет от 3 декември 2012 папата той е  призовал за “изграждане на глобално общество със съответните пълномощия, за да служи “за доброто на човешкия род,”.

Като средство за защита на глобалния свят и  справедливост,  визията на папата за установяване на световно правителство и нов световен ред, изглежда не се основава на създаването на една супердържава, а  на нов орган за управление, който предвижда за онези политици, които са на власт, критерии за оценки и препоръки за действие.

„Предлаганият орган (Световно правителство) няма да бъде суперсила, концентрирана в ръцете на няколко души, които да властват над всички, експлоатирайки най-слабите“, пояснява папата.

Той също така споделя визията си за новия орган като “морална сила” или морален авторитет, който ще има “силата на влияние, в съответствие с разума, което означава колективна власт, ограничена в  компетентността си от закона.”

Последните коментари на папата и Католическата църква едва ли са изненадващи, като се има предвид, че през 2010 г.  католическата църква поиска създаването на нова Световна централна банка, която да отговаря за регулиране на глобалната финансова индустрия и за международната парична маса.

Както беше съобщено,  Ватикана се е опитвала да създаде “наднационална власт”, която да има глобален обхват и “универсална юрисдикция”, за да направлява и контролира световната икономическа политика и вземането на решения.

Новото сближаване на Китай с Русия,  желанието за  интервенция  от страна Организацията на обединените нации и контрол на интернет,  на последните коментари, направени от католическата църква подсказват, че новият световен ред ще установи такъв курс, от който света просто няма да  може да се възстанови .

Бележка на snaiper-bg.net: Припомнете си едни думи на Рокфелер, както и зловещата информация за Проект „Син лъч“ тук. Това изявление на папата не ви ли се струва дежавю? Светът наистина се нуждае от нов ред. Но онези, които предизвикват кризите в света – също. Техният нов световен ред има за цел не добруването на планетата и човеците,  а тоталното им господство и превръщането на света в глобален концентрационен лагер за роби.

А ето го и самият цитат:

„Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред”, казва Дейвид Рокфелер през 1994 година.

http://www.theglobalistreport.com/vatican-world-government-new-world-order/

Read more: http://30dumi.eu/2012/12/vatikana-prizova-za-sa-zdavane-na-svetovno-pravitelstvo-i-nov-svetoven-red/#ixzz2EjqtBrYC

One thought on “Папата призова за създаването на световно правителство и нов световен ред

  1. Затова, надявайте се, след няколко дни, нещо да се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *