23/04/2024

Очевидци заснеха падащ метеорит над руски град (видео)

Очевидци заснеха падащ метеорит над руския град Енгелс, Саратовска област. Обектът, който прилича на комета, изплаши гражданите, очакващи края на света, съобщава КР.

Шумът около предсказания от индианците маи край на света продължава да расте. При добро желание признаци за апокалипсис могат да се намерят в каквото си поискате. Но обектът, появил се в небето на Енгелс, изплаши гражданите не на шега.

Обектът е забелязан около 17 часа местно време на 19 декември 2012 г. и очевидци дори успели да направят видео.
„Той се появи в района на Воруй города (в превод – крадлив град) край село Новое Осокоре. С приятелите ми забелязахме странен обект, горящ в небето. За щастие имахме под ръка фотоапарат. Приближихме обекта и се оказа, че той прилича на комета”, разказва очевидец.

На видеото, качено в YouTube, се различават две огнени опашки на падащия обект. Официално потвърждение за това събитие обаче засега няма.

„При нас не са постъпили никакви подобни съобщения, заявяват сътрудници на Главното управление на Министерството на извънредните ситуации в Саратовска област. Според тях това по-скоро е някаква шега.

Възможно е за предвестник на началото на края на света жителите на Енгелс да са възприели полета на напълно познаваем летящ обект. Близо до Енгелс се намира авиобаза на ВВС. Но и от там не коментираха случката.

Остава ни да гадаем имало ли е в действителност в небето над Енгелс странен обект или някой е решил да се възползва от удобния случай, за да изплаши жителите на града, коментира КР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *