28/03/2024

Хороскоп: Годината на Черната змия носи стабилен прогрес

Според китайския хороскоп 2013-а е годината на Черната змия. Официално тя започва на 10 февруари, малко след Новата луна във Водолей.

Тази година ще донесе стабилен прогрес.

Фокусирайте се и си наложете дисциплина, за да успеете да постигнете желаните цели.

Змията е усърдно и целенасочено същество. Предпочита кротката предвидливост пред врявата и хаоса. Спокойната самота е характерна и за Сатурн, затова не е учудващо, че тази планета ще има такова влияние.

През 2013 г. Сатурн ще е в хармонична връзка с Меркурий – планетата на комуникациите, с Нептун – нашата връзка с космичната дупка и с Херон – раненият лечител.

Подгответе се за чувството, че сте стъпили на нестабилна основа. Не сте много сигурни в случващото се с и около вас. Това ще е така поради активността на Уран, който обикновено разтърсва света ни с фалшиви реалности и неочаквани шокиращи моменти. Ситуации, породени от нищото, предизвикват мащабни промени, напрегнати моменти, но и много раздвижване и растеж.

Бъдете изключително внимателни с работата си. Подписването на каквито и да било документи и договори изисква много внимателен прочит.

Хороскопът показва, че годината ще е много добра за започване на нова работа, защото змията има много енергия, която ще ви е от полза. Оглеждайте се навсякъде за възможности.

Създайте си сигурност и уют на работното място, защото змията има нужда от закрила и усещане за безопасност, за да разкрие своите способности. Ще постигнете напредък бавно и методично, а Сатурн отново ще ви асистира. Ще постигнете всичко, стига да се фокусирате в целта си.

Посрещнете годината на Черната змия с тъмен тоалет и започнете първия ден с позитивни мисли. Традиция е да се поставя борова клонка на входната врата като символизиране на змията.

В митологията това влечуго е представяно често като лечител на тялото, водещ до духовно извисяване. Затова очаквайте много нови постижения с помощта на планетарната енергия.

http://www.standartnews.com/lyubopitno-lyubopitno/godinata_na_zmiyata_e_dobra_za_nova_rabota-172602.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *