20/04/2024

Как да приготвяме храната си така, че да ни лекува

Как да приготвим бързо, вкусно и лечебно храната си ще демонстрират и обучават на 3 и 4 ноември /събота и неделя/ в Пловдив. Специалистите от Лечебен център „Вита Морес“ /от латинското Vita Mores – начин на живот/ организират здравословен семинар на тема „Храната лекува“.

През уикенда желаещите ще научат освен как да готвят лечебни ястия, но също така и какви са практиките на оздравяването и защо суровоядството е път към съвършеното здраве. Те не само ще наблюдават кулинарните демонстрации, но и ще хапнат различни видове вкусна здравословна храна. Според организаторите еднодневното присъствие на обучението ще е напълно достатъчно всеки да се научи сам да приготвя лечебно храната си в домашни условия.

Лектори на семинара са топдиетологът и специалист по лечебно хранене Георги Славов, Слави Славов – нутриционист, д-р Галина Арабаджиева – дерматолог, хомеопат, лекар натуропат. Мадхва Дас, бхакти йога инструктор, ще изнесе лекции за „Пътуване към духовния свят“ и „Хари нама йога“.

Семинарът ще се проведе на 3 и 4 ноември, от 11 до 19 часа, в Холистичен център на ул. „Иван Рилски“ 52, гр. Пловдив. Поради ограничените места е задължително предварително записване на тел. 0884003201.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *