19/04/2024

Бивш климатолог на НАСА: Земята не може да понесе повече от 500 млн. човека

Бившият климатолог на НАСА Дивейн Сесил, участвайки неотдавна в радиопредаване на Шарън Клейн заявява, че Земята не може понесе повече от 500 милиона човека, привикнали да живеят по западните стандарти. Той подчертава също така, че контролът на числеността на населбението и над количествата прясна вода са „важна глобална необходимост“.

Д-р Сесил, който в миналото работил както в НАСА, така и в Националното управление по океански и атмосферни явления, сега се труди в Националния климатичен център за предупреждение в Ашвил, Северна Каролина.

Той признава, че досега не е доказано влиянието на човека върху климата. Но също така изказва загриженост за това, че Земята може напълно да удовлетвори потребностите само на половин милион човека със западен обем на потребление. Дейвид Сесил казва на радиоводещия:

„Ние можем достатъчно точно да прогнозираме времето за десет дни напред, прогнозите за срок от две до 20 години са далеч по-малко точни. Прогнозирането на метеорологичните и климатични изменения са изключително важни за селското стопанство, за ръста на емиграцияна на населението, здравеопазването и качеството на живот“.

Докторът се спрял и на климатичните изменения на Марс в миналото, очевидно асоциирайки подобен сценарий и за нашата планета. Според думите му марсоходът Curiosity е открил базалтови скали „с високо съдържание на вода“, което свидетелства за това, че в миналото те са били част от океанско дъно. На Марс са намерени доказателства за ерозия, причинена от вода и полярни ледени шапки в далечното минало“.

Посочените климатични изменения не са свързани с човешката дейност, освен ако не става дума за дейности на извънземни. На Червената планета няма заводи, изхвърлящи въглероден двуокис в атмосферата.

Още един бивш сътрудник на НАСА – Джеймс Лавлок, се присъедини към „екофашистите“ Пол Ерлих и Хансен с цел призиви към съкращение на броя на населението в името на Земята.

Те пишат: „Проблемът с населението на Земята трябва да се реши бързо. Неаобходимо е да се повиши нивото на образование и да се разширят правата и възможностите на жените, в това число и по посока на заетостта, в сферата на правото, във владението на собственост и наследяването, да се отдели внимание на здравето на децата и старците. Съвременните средства за контрацепция трябва да бъдат достъпни за всеки“.

Напомняйки, че „финансирането на контрола над раждаемостта между 1995 и 2008 г. е намалено с 30 %, което стана не без законодателен натиск на религиозни организации“, авторите говорят за „образование и планиране на раждаемостта, за да се формира устойчиво като количество население на планетата.

Финалът на тяхното послание гласи: „В условията на абсолютно безпрецедентно извънредно положение обществото няма никакъв избор, освен да предприеме остри мерки за предотвратяване краха на цивилизацията. Или ще променим тактиката и ще построим съвършено нов тип глобално общество, или промените ще започнат да се случват безконтролно“.

Бележка на редакцията: Става очевидно, че някой не само си говори на тема прореждане на човечеството, но и усилено работи за постигане на целта. Прочете ТУК за „Скрижалите на Джордия“.

4 thoughts on “Бивш климатолог на НАСА: Земята не може да понесе повече от 500 млн. човека

  1. Предлагам да спрете да пускате изказвания на илюминатски кретени. Храна има за поне 10млрд. души, а ако всички бъдем заселени в Австралия, ще ни се паднат по 250 хектара на човек.

  2. Съвсем спокойно земята може да поддържа 10 млрд. РАЗУМНИ СЪЩЕСТВА, но хора като тези илюминати и двама да са пак ще им е тясно !!!

  3. докато има алчни личности за лидери манипулирани от извратени евгеници ще четем и слушаме подобни брътвежи..ако тези същите не бяха унищожили на Кадафи проекта „Великата Искуствена Река“ сега Африка нямаше да има нужда от перверзната хуманитарна помощ на уж развитите държави и щеше да стане производител на храни.И разбира се западната цивилизация ако спре да хвърля половината храна която купува(защото не може да я изяде) и спре да мисли като разумен паразит ще разберат че наистина земята не е пренаселена а се управлява некадърно

  4. Светът ще си е много по-добре, точно без тези “500 милиона човека, привикнали да живеят по западните стандарти”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *