19/04/2024

Ахмед: Поклон пред тези, които режат глави за вярата си

„Поклон пред тези, които режат глави за вярата си“. Това казал по време на сватба Ахмед Моса Ахмед – един от обвиняемите по делото за проповядване на радикален ислям, коего се гледа в Пазарджик.

Думите му присъстват в протокола от разпита на таен свидетел 005, който бе прочетен в съда. Ахмед заявил пред сватбарите, че мъжете християни трябва да бъдат убити, а жените и децата им да останат за мюсюлмани.

Свидетел 005 твърди, че живее в квартал със смесено население. Навремето там не е имало конфликти, всички са живеели в разбирателство, напрежението е започнало преди около 10 години – след построяването на джамията „Абу Бекир” в ромския квартал на Пазарджик. Според свидетеля напрежението се дължи на проповедите на Ахмед Ахмед, в които той говори, че тези, които не са мюсюлмани трябва да бъдат изгорени.

005 твърди, че Ахмед има около 20 приближени, които са известни още като наказателен отряд. Те са извършвали нападения върху християни. Преди Великден атакували група младежи и след побоя едно от момчетата е прието в болница.

Според свидетеля привържениците на Ахмед Ахмед не искат държавен, а религиозен съд. Те смятат, че не само България, а целият свят ще стане ислямски, готови са да слагат бомби и да гърмят, ходят облечени както талибаните в Афганистан. Ислямът им няма нищо общо с традиционния. Според тях не трябва да се гласува на избори, тъй като Аллах определя кой какъв да бъде. Свидетелят твърди, че те живеят заможно, без да работят, съобщава Стандратнюз.

One thought on “Ахмед: Поклон пред тези, които режат глави за вярата си

  1. Дълбоко съм убеден, че този тип не е мюсулманин, а евреин, мимикриращ, като мюсулманин, който е подлога на ционистите. Помнете ми думата!
    Познавам сириец, мюсуламнин до мозъка на костите си, и трябва да ви кажа, че самата им религия не е проблем. Проблем са прикритите евреи сред тях. Точно тези създават проблемите, за да могат на спокойствие да крадат, мамят, лъжат и никога да не хващат нормална работа и да се трудят, като всеки средностатистически човек на тази планета.
    Сред нашите политици например, няма нито един българин! Всички са с еврейски, турски, руски, гръцки корени. Както знаем, евреите могат да си сменят името осем пъти, а религията им, проповядва човеконенавист. Който не вярва да попита гугъл……“ Тората, талмуда“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *