20/04/2024

Старейшини от Гватемала казват на 24-ти октомври идва ли краят на света

Старейшините от племето киче в Гватемала ще обявят на 24 октомври 2012 г. ще настъпи ли преиз декември край на света, за което предположение от няколко години публикациите вероятно нобраяват милиони.

Според календара на маите, по точно – според интерпретациите му в медиите, апокалипсисът ще настъпи или на 20, или на 21 декември тази година.

Старейшините от община Чичикастенанго, пристигнали на постоянната сесия на ООН по въпросите на местните народи, за да благословят новите офиси на Секретариата на форума. А успоредно с това решили да споделят с обществото на ООН своите разбирания по пророчествата за края на света, се казва в сайта на светожвната организация.

Многобройната народност киче произлиза от толтеките, които са съвременници на маите. Киче споделят мнението на маите за това, че всички аспекти от нашия живот се определят от движението на небесните тела. Те вярват, че през тази година планетите и звездите ще се построят в уникална конфигурация, което се случва веднъж на 64 хиляди години.

www

Започва нов космически цикъл, който наследниците на маите разглеждат като време за глобален преход и възможност да се създадат нови приоритети, основани на принципите на любовта, благодарността, грижата и уважението. Това се отнася и за човечеството, и за природата.

Така че ще се наложи да почакаме още малко до края на света, се казва в сайта на ООН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *