21/07/2024

След урагана Санди: Разхвърляни яхти по улиците

Яхти са разхвърляни по улиците на Стейтън Айлънд. Някои от тях са се врязали в къщите на хората. Лавина от кал и боклуци е заляла района.

Зловещата картина след урагана Санди е запечатана в поредица от уникални снимки, направени на 30 октомври от българката Кристина Виланова. Тя изпрати кадрите специално за агенция Стандарт Нюз, за да сподели преживения ужас.

„Имаме ток, телефон и интернет, но през нощта нямахме нито едно от тези неща – пълна изолация от света. На много места по Стейтън Айлънд няма ток, магазините и бензиностанциите не работят. Светофарите са изключени, но шоьорите си дават предимство. Всички са напрегнати, собствениците на пострадалите къщи близо до океана са се върнали и се чудят къде да денат лодките, които океанът е изхвърлил направио на улиците! Някои вече са се заели с разчистването”, пише Кристина във Фейсбук.
„Океанската вода, съдейки по отметките по къщите, е стигнала до метър-метър и половина от първите етажи. Но после веднага се е отдръпнала, защото наводнение не видях. Само кал и лодки по средата на улиците. И боклуци – колкото щеш!”, допълва тя.

Вижте още снимки тук – http://www.standartnews.com/svyat-svyat/yahti_nagaziha_ulitsi_i_kashti__unikalni_snimki_sled_sandi-167372.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *