24/04/2024

Паднал НЛО в мексикански вулкан – причина за урагана „Санди“? (видео)

Разрушителният ураган „Санди“, който в момента вилнее по източното крайбрежие на САЩ и Канада, е възможно да е провокиран от НЛО. Природната стихия започва скоро след като в гърлото на мексикански вулкан пада непознат обект с дължина около 200 метра.

Падането на обекта е заснето с камери, които са монтирани на вулкана Попокатепетл. Учените провеждат там сезонни наблюдения.

Кадрите на обекта, напомнящ външно на огромен куршум, вече няколко пъти са излъчвани по мексиканските телевизии. Учените и досега не могатда дадат обяснение на заснетото.

На следващия ден метеорологичен радар в близост до вулкана започнал да регистрира непознати за науката аномалии. А скоро след това светът заговори за настъплението на урагана „Санди“. Днес той достигна бреговете на САЩ.

Няколко милиона човека останаха без електричество, град Атлантик сити практически е под вода, загинаха минимум 15 души. Очаква се скоро и Манхатън да бъде наводнен.

Някои специалисти са на мнение, че именно падането на въпросното НЛО във вулкана, е станало причина за изменение на геоклиматичния баланс и последвалия го ураган „Санди“.

Паднал или съзнателно изстрелян в гърлото на вулкана?  Няма точен отговор на този въпрос.

Видеото, качено в мрежата, вече е гледано от над 403 хил. човека.
http://youtu.be/MjLwWVRkxG4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *