22/03/2023

Невиждано: Американски данъкоплатци заведоха иск за 43 трилиона долара срещу банкстерите

Вижте линковете – за чудовищното убийство на малките деца на телевизионния шеф на CNBC Кевин Крим, свързано с тази публикация, в коментарите на читателите под текста. В единия от линковете (на английски език) са посочени много имена на високопоставени американци, към които се отправя този невиждан по размерите си от 43 трилиона долара иск. Делото е насрочено в Окръжния съд в Бруклин, Ню Йорк (Дело № 12 CV-04269-JBW RML).

През тази седмица новинарската компания CNBC привлече вниманието във водещите си новини към най-големия в историята на САЩ иск заради пране на пари и рекет, в рамките на който банкстерите и техните партньори по рекет се обвиняват в получаването по нечестен начин на доходи в размер на космическите 43 трилиона долара.

В делото са привлечени длъжности лица, намиращи се на най-високи постове в правителствения и финансов сектор.

След като тази информация се оказа сред водещите новини обаче започват да се случват доста подозрителни събития.

След няколко часа публикуваният материал беше свален, а старшият вицепрезидент на CNBC (на снимката е сградата на медията) Кевин Крим получава съобщение, че неговите деца са били убити при много загадъчни обстоятелства.

Изглежда, че първо е извършено убийството, а след това е бил свален въпросният текст. Според съобщенията на водещи медии за убийството на децата била виновна тяхната бавачка, която за продължително време зарязала децата без надзор. Същите източници съобщават, че след убийството бавачката сама си прерязала гърлото.

Полицията оповести много малко информация за случая. Изглежда напълно вероятно убийството да не е нищо друго, освен демонстрация на сила срещу пресата заради публикацията на такава убийствена информация за най-влиятелните хора в света.

Ето малко информация за колективния иск, публикувана в сайта Marketwatch: Той е заведен от юридическата компания Spire Law Group от името на собственици на жилища и данъкоплатци на Ню Йорк. Искането е да бъдат спрени всички конфискации по ипотеки до решението за връщането на 43 трилиона долара ($43,000,000,000,000.00) от банкстерите и техните съучастници. Също така в рамките на делото са е направено искане за извършване на одит на Федералния резерв и на всички „спасителни програми“, както и на генералния инспектор на програмата TARP Нийл Барофски, който заяви, че никакви пари по тази програма и другите „спасителни програми“, отделени от хазната, никога не са били погасявани, независимо от изявленията на ответниците. Представят се като мотиви и аналогични заявления по национални телевизии на президента Обама и на неговата администрация.

Доколкото администрацията на Обама не преследва наказателно никой от банкстерите и по същество активно получава от тях средства за изборната си кампания, националната група, инициирала делото, била принудена да разшири своя иск, включвайки и рекет, пране на пари и преднамерени нарушения на санкциите по отношение на Иран и на Закона за ембаргото на националните банки, включени в списъка на ответниците банкстери.

Това е втори случай през тази седмица, когато високопоставени ръководители стават жертва на подозрителни нападения, които много напомнят на поръчкови убийства.

The Telegraph съобщи на 25 октомври за застреляния в Брюксел пред очите на съпругата му ръководител на петролната компания ExxonMobil Николас Мокфорд.

Със съкращения

(Visited 395 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Невиждано: Американски данъкоплатци заведоха иск за 43 трилиона долара срещу банкстерите

  1. сега ми е интересно дали нашите „независими“ „официални“ медии ще го съобщят и дали ще кажат всичко

  2. Благодарим ви много за линковете. Допълват ужасната картина. Смразяващ е този за убитите деца. Наситина българските официални медии съобщават за всякакви психопати -убийци, но не и за това. А чудовищното престъпление е станало още на 26 октомври.

  3. Затова,Декември месец, вскиму своето, както в казал Йешуа Кан Озри.

  4. Вече страницата на CNN липсва, така си и мислех…

  5. Убит е Филип Маршал – автора на така наречената „конспиративна“ теория за събитията от 11 септември 2001г. Бившия американски агент от Националната служба за безопасност, автора на разследването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *