19/04/2024

Италиански политик наряза гумите на кола на инвалид

Италианският политик Антонио Пиаца бе принуден да напусне поста си, след като беше заснет как нарязва гумите на колата на инвалид, който се оплакал, че политикът спирал на място за инвалиди, информира AGI.

Инцидентът започнал, когато Пиаца, член на партията на Силиво Берлускони Народ на свободата, и шеф на компания, която се занимава с общински имоти, опитал да паркира своя Jaguar в Леко, Северна Италия в края на август.

Според Telegraph Пиаца спрял на място, обозначено за инвалиди, което той твърди, че използвал от години. Тогава обаче Пиаца получил забележка за поведението си от Джузепе Скудери, инвалид от същия град. Възникнал спор и Скудери се обадил на полицията, която глобила Пиаца с 80 евро и го накарала да освободи мястото.

Половин час по-късно той се върнал на същото място и с нож нарязал гумите на колата на Скудери. За негово съжаление, бил заснет от камера.

След инцидента Пиаца неуспешно се опитал намали последиците за неговата кариера, като заявил пред италианската преса, че неговият Jaguar е „втора употреба и струва 12 000 евро“ и че „миналия петък обядвал с 36 инвалиди“.

Пиаца обаче бил принуден да напусне както работата си, така и политическия си пост.

Бележка на редакцията: Наглецът си е получил заслуженото. Но нека си представим същия сюжет в  милата ни България. Да организираме ли залагания какъв ще е краят на тази история у  нас? Май няма смисъл, защото знаем отговора. Като нищо българинът може да отнесе глоба затова, че НАЙ-БЕЗОТГОВОРНО Е ПОЗВОЛИЛ политикът да му нареже гумите. У нас по правило жертвите нямат никакви права. За разлика от престъпниците и самозабравилите се.

http://profit.bg/news/Italianski-politik-naryaza-gumite-na-kolata-na-invalid-/nid-96421.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *