23/04/2024

Показват истински артефакти от катастрофирали НЛО

Потъналата в извънземни тайни Зона 51 и дъщерният музей на Смитсъновия институт в Лас Вегас съобщиха за провеждането на еднподневно мероприятие с участието на докладчици от американската и британската армия. Ще бъдат представени истински, според уверенията на организаторите, извънземни артефакти, получени от местата на катастрофи на НЛО по цял свят.

Националният музей за атомни изпитания е планирал събитието на 22 септември. Тогава ще могат да се чуят историите на хора, които са поканени да напишат книги и да проведат собствени разследвания както вътре, така и извън военните служби.

На тази среща участниците ще могат да се видят с хора, които са работили с военните и които безусловно смятат, че НЛО съществуват. Повечето от тях ще настояват за това, че НЛО трябва да бъдат изследвани, казва пред Huffington Post полковник Джон Александър, един от поканените докладчици. „Тук ще се срещнат не голям брой участници, но всички те притежават висок авторитет“, допълва полковникът.

Ето и някои от тях:

Бил Коулман от ВВС на САЩ, който ще се присъедини към полковник Александър. По-рано той е участвал в знаменития проект Blue Book („Синята книга“) – бивше проучване на ФБР, където се обработвали съобщенията за НЛО от 1947 до 1969 г.

Джон Александър ще бъде основният докладцик по темата.

Робърт Френда, който е бил директор на проекта Blue Book, в рамките на който според публикуваните архивни записи, се съобщава за 701 неидентифицирани наблюдения от общо 12 618 за периода 1947-1969 г.

От чужбина е поканен Ник Поуп, който е бил следовател по НЛО в Министерството на отбраната на Великобритания, както и полковник Чарлс Халт, който бил заместник-командир на базата Бентвотерс – бивш военен обект на Кралските ВВС.

Очаква се Поуп да разкаже за това как правителствата на САЩ и Великобритания са управлявали сходни изследователски групи по наблюдение на НЛО и защо в крайна сметка цялата дейност около тях е била прекратена.

В Huffington Post той засяга мотивацията на двете страни, обяснявайки кратко, че проучванията на НЛО били спрени, за да се избавят от натиска на обществеността. „Необходимо беше да престанем да слушаме психарите, за да получим нещо, което си струва вниманието“, пише той.

Според данните за американския проект Blue Book той бил прекратен през декември 1969 г. заради отсъствие на полезни резултати.
Позовавават се на нулевата заплаха за безопасността на САЩ от съобщенията за НЛО, а също и на факта, че нито един от тези обекти не е притежавал технологии, изпреварващи днешните, както и че не е бил признат за извънземен.

„Хитрината е в това, че подчертавайки нереалността на данните в средствата за масова информация, след това темата престава да се възприема сериозно. Прекратява се финансирането, а после всичко стартира тайно“, пише г-н Поуп.

„Сега аз не мога да твърдя, че точно така е станало. Но ако летец зебележи нещо необичайно и то се проследява от радарите на военните, нима някой сериозно мисли, че това няма да ни е интересно?“, добавя той.

Срещата е в рамките на провеждания от музея цикъл за Зона 51. На нея ще бъдат представени, според сътрудниците на музея, истински артефакти от НЛО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *