28/03/2024

Вижте поразително видео на НЛО с формата на подкова

Поразително видео на НЛО се появи в ютюб на 26 юли 2012 г. Мястото на снимките е над Бусан, Южна Корея (Busan, South Korea).

А на 2 август към това видео се появи и коментарът на Рикардо Баретзи от азиатското разузнавателно бюро.

„Ние видяхме голям НЛО в същия район няколко седмици по-рано. Той бе открит 20 минути след неуспешно изпитание на севернокорейска ракета. Беше направен анализ на видеото и е установено, че размерите на НЛО са един километър в диаметър и според нашите оценки това по-скоро е разузнавателен кораб, способен да развива скорост в атмосферата до 16 хиляди мили в час. Може да се премества и извън пределите на атмосферата.

Ние можем само да предполагаме за принципите не неговата технология, но тя е безкрайно по-развита от земната ракетна технология. Това е съвършено друг принцип и ниво. Изучаването на записите показа, че това НЛО във формата на подкова по-скоро е с извънземен произход. Тази машина може да представлява реална заплаха за глобалната безопасност на Земята.

Архивни записи показват, че аналогични летящи обекти с формата на подкова са били забелязани и през 50-те години на миналия век от американски самолети прехващачи“, Коментира Рикардо Баретзи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *