20/04/2024

Уникално двулико коте събра хиляди почитатели в интернет (снимки)

Котарачката Венера наистина е удивително създание, впечталвяваща игра на гените. Едната половина от нейната муцунка е рижа и със синьо око, а другата – чисто черна с оранжево око. Биолозите наричат такива създания химери, когато в един организъм са съединени два и повече генетични признака.

Котката Венера си има своя страница във Фейсбук, която преди седмица е създала нейната стопанка, за да разказва за своя уникален домашен любимец. За това кратко време страницата е събрала 12 хиляди почитатели.

Венера е на три години. Заедно със стопанката си живее в Южна Каролина, САЩ. Тяхната среща е станала случайно – жената видяла фотографии на бездомни котета, намерени в една ферма,за които се търсели стопани и тя веднага била запленена от забавното двулико коте. Това била Венера.

Според жената това е много нежна и добродушна котка. Без проблеми позволява да й се изрязват ноктите, обожава гръмко да мърка. Жената приятно е изненадана от факта, че нейната Венера се харесва на толкова много хора и че вече е много популярна в мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *