29/03/2024

Учени: Храната до компютъра се превръща в отрова

Изследвания в московския Институт по екология на човека – Русия, са насочени към влиянието на мобилните телефони и компютрите върху човешкия организъм.

За тази цел са направени замервания на вода около приборите и след повикване.

Доказано е, че структурата на молекулите се изменя към лошо. Водата става агресивна, твърди 73-годишният професор Михаил Курик. Същото се случва и в организма тъй като 80 на сто от него се състои от вода. Вредното влияние се натрупва, макар човекът да не усеща в началото дискомфорта. Но в последствие развива рак, болест на Алцхаймер, на Паркинсон,твърди професорът.

За да се намали негативното влияние на мобилните телефони е добре към тях да се прикрепят неутрализатори. Също така е най-добре телефоните да не се носят в джобовете. Освен това компютрите и джиесемите не бива да се държат в спалните помещения – по време на сън организмът е по-чувствителен на електромагнитните вълни.

Изследвано е и влиянието на компютъра. Доказано е, че той променя структурата на водните молекули така както го правят и мобилните телефони. А храната около компютъра се превръща в отрова, твърдят учените.

www

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *