20/10/2021

Поредно самоубийство заради ужасна мизерия

36-годишният Данаил Димитров от врачанското село Три кладенци се е самоубил в сряда, отчаян от мизерията, в която живеело семейството му, съобщи врачанският вестник „Конкурент“. Мъжът е баща на три малки деца.

Данаил сложил край на живота си, като се прострелял със самоделно оръжие в главата. И той, и съпругата му били безработни, не получавали и помощи.

Родителите на младия мъж живеели в по-малка къща в същия двор, но те също са  безработни. Семейството отглеждало животни и зеленчуци, но те не били достатъчни за прехрана. Според съседи децата им постоянно били гладни. Данаил и жена му опитвали да работят на чужди хора, но рядко ги наемали.

Трупът на отчаяния мъж бил открит от баща му около 19 часа. Той чул изстрел от къщата на младото семейство. Качил се, за да види какво става, и се натъкнал на потресаващата гледка. На място веднага бил изпратен и полицейски екип. Пристигнала и линейка, но лекарският екип само констатирал смъртта( снимка на новини.бг).

„Данаил беше тих и кротък мъж. Никога не е създавал проблеми в селото, не се е и занимавал с нещо нередно. И семейството му е хубаво. Нямат пари, но никога нищо не са откраднали. Голям шок е за цялото село”, каза кметът Коцо Коцов.

http://dnes.dir.bg/news/samoubiystvo-bashta-tri-kladentzi-11804612

(Visited 171 times, 1 visits today)

One thought on “Поредно самоубийство заради ужасна мизерия

  1. Като е тих,кротък и добър човек да бяха му помогнали да не мизерства семейството му.Но животът ни етакъв,че всеки е навел глава и мисли как да оцелее.От 1990г. до сега не са малко случайте като този.И кое правителство или политическа сила направи нещо,за да спре този процес-никоя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *