25/04/2024

ЕНП: Радостни сме, че в борбата със спекулата не бе включена и армията

Единна народна партия с изумление констатира новия подход на кабинета по отношение на цените на млякото и хляба, и желанието с въпроса да се заемат специалните служби.

Периметърът на действие от терористичната атака на летище Бургас до  българските мандри дава ясен знак за обширната некомпетентност на властта. Подобен размах са имали само комунистическите партизани преди 1944 година. ЕНП с радост констатира, че в борбата със спекулата не е включена Българската армия.

Позицията на премиера по референдума за Белене показа тотална невъзможност да спазва собствените си политически решения и изправя пред непредвидима ситуация всички компании, кандидатстващи в момента по проекта за 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй”. Въпрос на компетентност е, че референдум се провежда до 6 месеца след внасяне на подписката. Идеята на премиера да се проведе заедно с изборите изкуствено увеличава активността и спомага идеите на БСП за рестартиране на „Белене”.

Подкрепата, изразена за референдума на БСП, е безсмислен акт подчинен на популизма, който увеличава хаоса в българската ядрена енергетика.
Единна народна партия е категорично против проекта „Белене”, който ще съсипе крехката ни финансова стабилност и ще направи страната ни тотално зависима от руските енергийни доставки и технологии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *