23/04/2024

Армстронг: Дадено ни беше да разберем, че Луната е заета (видео)

Президентът на САЩ Барак Обама заяви по повод кончината на Нийл Армстронг, че той и неговата съпруга Мишел са опечалени от съобщението за смъртта на астронавта (видео), който пръв стъпи на лунната повърхност.

„Нийл е един от най-великите герои на Америка – не само за своето време, но и за цялата история. Когато той и неговите колеги през 1969 г. се отправиха към Луната на борда на „Аполо 11″, заедно с тях бяха надеждите на цялата страна. Те доказаха на света, че американският дух е способен да достигне това, което изглежда непостижимо, че при достатъчно усърдие и изобретателност е възможно всичко“, казва  Обама.

Президентът казва още, че астронавтът е демонстрирал на света „каква невероятна сила може да има една малка стъпка“.

САЩ са  изразходвали за програмата си “Аполо”  повече от 20 милиарда долара по цени от 60-те години. За тези пари на Луната са изпратени шест екипажа, а  на повърхността  й слязоха 12 души. На Земята са пренесени 382 кг лунна материя. Плановете са били за още три експедиции до естествения спътник на Земята.

Въпреки това през 1972 г. НАСА изведнъж отменя редовните полети, като обяснява това с нуждите от финансиране на друга космическа програма. Всичко е логично. Но много изследователи смятат, че причината трябва да се търси другаде.

Разговорите на екипажите на Аполо със Земята не са тайна за  стотици радиолюбители по целия свят. Така стана ясно, че Аполо 8 на два пъти е бил подложен на въздействие от НЛО. Обектът изпраща към Аполо мощен светлинен лъч, след който се появява силен звук,   причиняващ болка в ушите на астронавтите.

За странни обекти съобщават  екипажите на “Аполо 10?, както и на  “Аполо 11? – този, който пръв  изпраща човек на Луната. Нийл Армстронг,  направил първата човешка стъпка на повърхността на Луната, предава  на Земята: “Другите космически кораби  са на една права линия от другата страна на кратера. Те са тук и ни гледат! “

Всеки един  от следващите екипажи на “Аполо” също съобщава  за НЛО.
А на снимки на американската  космическа сонда “Клементин “, направени през 1994 г., се виждат  руините на лунни градове, напомнящи на улици и квартали. Пак там са открити прозрачни куполи, тунели, кули и други съоръжения.

През март 1996 г., бивши служители на НАСА дадоха пресконференция, по време на която признават: на Луната има  обекти и явления, които не могат да се обяснят с естествени фактори. И някои от тях изглеждат като минни … структури и механизми.

“На Луната редовно се появяват облаци от прах и газ – казва В. Конелс.
– Проучване на снимките показва , че някои от тези облаци се създават от  гигантски X-образни устройства. Обикновено те са на обратната страна на Луната. Това е нещо подобно на  предприятия  за преработка“.

Какво  може да се добива на Луната? Има редки минерали, на някои места – метали и радиоактивни елементи.

Може да си припомним идеята за доставка на Земята на изотопа хелий-3, с който е толкова богата лунната почва. Този изотоп  ще бъде отлично гориво за ядрен синтез. Вярно е, че хората още не са овладели синтеза му,  но това не означава, че това е тайна за представители на други  цивилизации.

Така че е напълно възможно американците да са били помолени да си ходят от Луната, след като сложиха флаг върху нея. Нищо чудно, че на  Нийл Армстронг се приписва фразата:

“На нас ни беше дадено да разберем, че мястото е заето.” Вижте тук – „Кой намекна на земляните да не се пречкат по Луната“.

Read more: http://30dumi.eu/2012/08/niyl-armstrong-na-nas-ni-beshe-dadeno-da-razberem-tche-myastoto-e-zaeto/#ixzz24eB78hZu


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *