24/04/2024

Пуснаха видео с предполагаемия атентатор от летище Бургас

В мрежата бе качено видео, на което се твърди, че се вижда предполагаемото камикадзе, което се самозвриви, уби и рани сума ти народ  и с това завинаги промени сънливата измамна идилия в България.

Много специалисти предупреждаваха, че това рано или късно ще се случи. Сега някой се опитват да кажат, че това всъщност е атентат срещу евреите, а не срещу България. Но освен, че и България ще погребе своята невинна жертва, към този момент е трудно да се изчисли какви жертви ще понесат заетите в туристическия бранш от тук нататък.

Докато угодничим и в включваме в съмнителни миротворни мисии на НАТО, България ще бъде винаги жива мишена.

Но пак ще си го отнесат не тези, които вземат от името на всички лицемерните решения.

Разгледайте видеото. Едно красиво младо момче в него се подозира, че е евентуалният злостен атентатор. Чак не е за вярване. Дано не се обади по някоя телевизия момчето. Или по-точно – дано се обади.  Ако ли пък е той масовият убиец – нека си дадем сметка каква омраза движи част от сегашния свят, за да си готов да умреш толкова млад по толкова ужасен начин.

Едва ли само фанатизмът на момчето е причина. Виновни са тези, които провокират и отглеждат фанатизма. Но те по правило са в сянка и остават невредими…

Автор: Елена Емануилова

One thought on “Пуснаха видео с предполагаемия атентатор от летище Бургас

  1. За съжаление светът никога не е могъл да победи фантизма.А момчето ако не е замесено в тази жестокост едва ли ще има смелост да се обади в някоя тв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *