25/04/2024

Строител накара водата да гори и да топли цехове (видео)

Ръководителят на строителна компания – изобретателят Хамлет Аракелян от Ставропол в Русия, регистрира  откритие, над което от години си блъскат главите учени от цял свят. То би могло да направи  излишни  бензина и синьото гориво.

Той твърди, че ако водата се смеси с неголямо количество въглеводород по особен начин, тази смес не само че ще гори, но и ще дава огромно количество топлина. Така в турбогенератора наливат вода. В съседен съд се отвежда отработеното гориво. То по никакъв начин не реагира на огън. Това са вече на никого ненужни отпадъци. Получават се 90 на сто вода и 10 на сто мъртви въглеводороди. Пет минути „безплодни“ шумове и…установката се превръща в огнедишащ дракон – гори водородът.

„Водорът получаваме практически без да изразходваме допълнителни енергоносители, обяснява изобретателят. Пусковият режим продължава около пет минути, след което започва непрекъснат процес на отделяне на водорода“.

Според Хамлет Аракелян, за да се получи водород, сместта на водата с гориво трябва нпрекъснато да се нагрява до 900 градуса. Това е много скъп метод, поради тази причина никой не се интересува от него. Изобретателят тръгва обаче по друг път: той принудил току-що получиня водород да работи за своето самовъзпроизвеждане.

Безплатната енергия изобретателят вече втора година използва в събственото си производство. Турбогенераторите затоплят помещения, пропарват бетонни панели и блокове. Икономията е стопроцентова.

„В нашите уставонки използваме отработено масло, което ни предават безплатно за утилизация“, пояснява водещият инженер Аракелян.

По неговия метод могат да се отопляват и жилища. Тази енергия е движещата сила на автомобилите, на космическите ракети и на целия свят, твърди изобретателят. Интерес към това откритие вече са проявили от Япоания и Обединените арабски емирства. Арабската държава се интересувала дали с тази установка може да се опреснява морска вода. А след трагедията от земетресението и вълните цунами през миналата година Япония търси варианти да замени ядрената енергетика.

Изобретателят очаква отзиви и сериозна подкрепа. Това, което демонстрира в момента, засега е една гениална идея. За да започне водородът да работи за човека, установката трябва да бъде оборудвана с автоматика и надеждна защита. За това е необходимо участието на предприятия, специализирани в производството на електроника, автоматизация и управление.

2 thoughts on “Строител накара водата да гори и да топли цехове (видео)

  1. Нищо ново под слънцето, абсолютно същият метод беше открит от българина Юл Браун (това е англицизираното му име, след като е имигрирал в Австралия, където по-късно му откраднаха идеята и патента и го убиха нарочно) още преди години.

    Тъй че този руснак просто ПРЕоткрива вече съществуваща технология… Също както става с цялото познание през определен период от време – нарочно го унищожават, после пак го откриват, после пак потулват нещата и т.н. с цел контрол над населението и плащане на пари за неща като бензин и т.н. отрови, които не ни трябват реално, защото съществуват алтернативи и то от отдавна…

    Но почти винаги „затварят“ устата на (пре)откривателите, за да не вземе народът съдбата си в свои ръце, а вечно да го контролират отгоре…

    Тъжно, но истина… Вярвайте само в себе си!

  2. ПОДОБНИ ОПИТИ СА ПРПОВЕЖДАНИ ПРЕЗ ПЕТДЕСЕТТЯХ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯТ ВЕК НА КРЕЛИУСНА СОНДА ОКОЛО ШАБЛА-ГРАД, С ДВИГАТЕЛ ТИП „А-22“ ИЛИ „Н-22“ – ИДЕНТИЧНИ ЕДНОЦИЛИНДРОВИ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ С НАГРЕВАЕМА ГЛАВА. НАЗНАЧЕНАТА КОМИСИЯ ОТХВЪРЛЯ ИЗОБРЕТЕНИЕТО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *