25/04/2024

Заснеха НЛО, прелитащ край самолет над Сеул (видео)

Видеоклип, качен в YouTube на 7 април 2012 г. от потребителя с ник Crazybreakingnews, привлече вниманието на любителите на аномалните явления. Както той ни уверява историята е заснета в същия ден от самолет, прелитащ над Сеул – столицата на Южна Корея. Вижда се, че вдясно (от долния ъгъл на кадъра), се появява бял обект. За няколко секунди той лети до крилото на самолета малко по-ниско. След това набира скорост, извисява се и изчезва от погледа.

Трудно е да се различи на формата на обекта дори при следващите увеличения на забавен каданс. Ясно е, че е бял, сребрист, както се „полага“ за типичните „летящи чинии“. На външен вид прилича и на емайлирана тенджера без дръжки, на дълбока купа, на яйце.

За съжаление, това е цялата история, Crazybreakingnews не е предоставил някакви коментари за наблюдението си на „летящото“ яйце. Но от звуци, съпровождащи кадрите, може да се разбере какво е то – „яйцето“, впечатлен е операторът. Той призова някой си Рамон да погледне НЛО през илюминатора.

Наблюдателни интернет потребители на YouTube и фенове на аномалното обаче припомниха същия сюжет и направиха линк към него. Оказа се, че същият Crazybreakingnews на 4 април 2012 г. е публикувал видео, на което „яйце“ бързо прелита покрай самолет, летящ до Канбера – столицата на Австралия. На кадрите то се появява отляво за около 7 секунди.

Скептиците са уверени, че и двата клипа са фалшиви. И изтъкват като аргумент факта, че качеството на образа на „яйцето“ е много по-лошо от това на самолета и околния пейзаж. Както става, когато обектите са монтирани.

Но е пълно и с ентусиасти, които приемат кадрите за истински.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *