24/04/2024

Торнадо отнесе на 16 км цяло семейство, оцеля само едното дете (видео)

Торнадо отнесе на16 километра цяло семейство в щата Индиана. На голото поле е било открито живо единствено двегодишно момиченце. Детето веднага е откарано в болница и сега се намира под усилените грижи на медиците в реанимацията на Луисвил, Кентъки.

Както се изяснило скоро след откриването на момиченцето синеоката Енджъл Бебкок ( на снимката на семейството тя е горния ляв ъгъл) е единствената оцеляла от своето семейство след преминаването край дома им на ужасно торнадо. Нейната майка, по-големият й брат, както и новородената й сестричка са били намерени на същото поле убити от разбушувалата се стихия. Малко по-далече от тях скоро било открито и тялото на мъж – бащата на Енджъл.

Домът на Ендъжл бил на 16 км. от мястото, където тя била намерена. На такова разстояние торданото захвърлило цялото семейство и само момиченцето по някакво чудо успяло да се спаси.

Приятелят на семейството Джъстин Хейли и досега не може да повярва на случилото се. По неговите думи главата на семейството Джоузеф Бебкок бил изключителен човек, който никога на никого не е правил зло и всички го обичали. Рродителите обожавали децата си. Последното им дете се родило само месец и половина преди трагедията.

Десетките мощни торнада, връхлетели през тази седмица южните и западните щати на САЩ, отнеха живота на 38 души и предизвикаха ужасни разрушения. В същия този щат Индиана само град Хенривил даде 14 жертви. Торнадото унищожи жилища и училища, повали много дървета и прекъсна електропроводите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *