29/03/2024

Ще загинем ли в междузвездна война още до края на годината? (видео)

Лавината от съобщения, снимки и клипове на НЛО напоследък е наистина впечатляваща и всекидневна. Много неща подозрително се натрупват: човечеството сякаш някой го подгрява, направо вече прилича на манипулация, съшита с бели конци, истерията около края на света на 21 декември 2012 г. Сега пък се снима документален филм, който ще доказва, че в близките 15-20 години три четвърти от човечеството ще загине.

Публикация от миналата година в нашия сайт за прословутия „Проект син лъч” на групата около Рокфелер предвижда, как за да се унищожат над 6 милиарда души, пренаселили според тях Земята, първо ще се предизвика тежка световна криза, за да примат хората по „свое” убеждение новия световен ред, изгоден само на шепа алчни и безскрупулни хора. А за да се гарантира успехът на делото за редуциране на населението чрез СИН ЛЪЧ ( синьо сияние-нещо като холограмни изображения над градовете)  ЩЕ СЕ ИНСЦЕНИРА НАПАДЕНИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ. А ВСЪЩНОСТ УНИЩОЖЕНИЕТО НА ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ИЗВЪРШЕНО ОТ ХОРА! ( вижте подробности за Син лъч тук)

www.snaiper-bg.net:

Всичко започва от Херберт Уелс и неговата война на световете. И така – вече 50 години. И все пак доколко реално е нахлуването на извънземни на планетата ни? За какво им е на представителите на чуждите цивилизации да го правят?

Причините биха могли да са много: интерес към нашите минерални и биологични ресурси, търсене на ново място за заселване, организиране на нова база, научни експерименти. Но нито една от версиите не изглежда достатъчно достоверна по простата причина, че от земна гледна точка не изглеждат логични. Възниква и втори въпрос: защо пришълците, които толкова често летят над Земята, кацат на нея, така и не са проявили агресия?

На 24 юни миналата година над Лондон точно над зданието на британските военновъздушни сили се появиха три бели кълба. Нямало е никакво съмнение, че са НЛО. Някои изследователи тогава предположиха, че това са малки части от огромен кораб-майка, който също ще пристигне на Земята. На планетата ни все още не е създадена такава техника, която да е в състояние да се придвижва с подобни скорости и да маневрира както тях. Десетки станаха свидетели на това събитие, хората го запечатаха в клипове и снимки, направени с мобилни телефони.

Подобни полети вече не са изненада за почти никой. Буквално всеки ден напоследък се появяват неидентифицирани летящи обекти по всички краища на планетата. Но с каква цел го правят? И до колко се реалистични предположенията на някои, че те могат да атакуват Земята?
Учени от програмата SETI ( в превод – търсене на извънземен разум) обявиха, че към Земята се движат три огромни непознати обекта, всеки от които е с дължина около 10 километра. Те предполагат, че тези гигантски НЛО ще кацнат на Земята някъде по средата на декември тази година. Но най-странното е, че датата на евентуалното им приземяване съвпада с предсказанията на маите за края на света. Тези обекти са видими на интерактивната карта на космическото пространство.

Тяхното приземяване няма ли да бъде това нахлуване, за което напоследък много се говори? Още повече всички тайни служби, проучващи този въпрос, старателно скриват от обществеността съществуващата информация.

На обикновените хора не им остава нищо друго, освен да чакат. Ако всичко това е истина скоро тези огромни летящи обекти ще могат да се виждат през телескоп. Ако се свърже тяхното прелитане с предсказанията на маите, то едва ли ще трябва да ги чакаме с разтворени обятия, коментира сайтът Тайни.

Западни средства за масова информация, както и скандалният сайт на Джулиан Асандж WikiLeaks също предричат достатъчно скорошно извънземно нахлуване. Неотдавна британският The Guardian публикува статията „ „Пришълци унищожават човечеството”. В нея се говори, че човечеството има минимални шансове да оцелее в случай, че на Земята пристигнат извънземни цивилизации. Надеждата на човечеството  е единствено в добрата воля и от двете страни. Ако това не се случи, хората ще бъдат унищожени. „Ако извънземните пожелаят да ни нанесат вреда – да ни използват като храна или да ни поробят, да ни заразят с неизвестни смъртоносни болести или да създадат изкуствен разум, то това ще бъде началото на най-страшната война за цялата човешка история”, пише The Guardian.

Истерията за относително непредизвиканото нахлуване подгрява и сайтът WikiLeaks, който публикува документи, в които черно на бяло е написано, че извънземни разузнавачи вече са започнали подривната си дейност на Земята. Известният сайт предсказва, че именно пристигането на трите огромни НЛО ще бъде началото на официалната война между човечеството и извънземните цивилизации.

Не бива да забравяме, че WikiLeaks стана известен благодарение на своите публикации, засягащи световната дипломация и политика.
В края на август миналата година два от най-големите мегаполиси в света – Шанхай и Пекин, посрещнаха в небето си НЛО. Светещ обект с огромни размери е бил видян и от самолети, прелитащи в тези райони. Според разказите на пилотите, кълбото било с диаметър 90 километра.

Тази информация беше потвърдена и от Управлението за гражданска авиация на Китай. Около двайсет минути това огнено кълбо светило, а после внезапно изчезнало. Медиите съобщават, че това НЛО не е било засечено от нито един радар. Поради тази причина много експерти правят предположение, че това е било необичайно атмосферно явление. Само че буквално на следващия ден подобни кълба се появиха и над Пекин.

Известният писател Йоханес Фибах, който отдавна изучава факти около посещенията на НЛО на нашата планета счита, че от незапомнени времена нещо се случва около нас, че този извънземен разум подготвя нещо уникално. Боговете във всички митове и легенди си отиват, обещавайки да се върнат. И усещането за това, че на човечеството скоро му предстои да преживее нещо глобално, нещо силно и необяснимо, става все по-силно.

Извънземното нахлуване на нашата планета, агресивната намеса в нашия обичаен живот, е тема достатъчно експлоатирана във фантастичните филми. Но фактите са много упорито нещо. Точно те ни карат да се замислим над много прости истини: какво се е случвало с човечеството в миналото, какво се твори сега на Земята? Откъде е произлязъл човекът? Действително той ли е стопанинът на планетата или всичко на всичко е опитно зайче или генетичен материал, който извънземният разум използва за своите си цели?

От гледна точка на сегашното технологично равнище на Земята полетите до далечни звезди изглеждат фантасмагория. Даже теоретично към днешна дата никой не се наема да потвърди подобна възможност. Никой не е видял и нападения на извънземни. Съвсем други стават нещата обаче, когато говорим за хората. В пределите на близкия космос най-страшното и най-опасно същество е човекът. Затова не е много трудно да си  представим какво впечатление прави отстрани нашата планета. За огромно наше съжаление ние не сме се приближили към разбирането на своя произход, на своето предназначение в тази вселена нито с крачка.

Какво може да даде нашата планета на извънземните? Дори и да става дума за ресурсите ни, това е временно. Само след 200-300 години природните ресурси на Земята до такава степен ще са изтощени, че сами ще бъдем принудени да ги търсим на други планети.  Но може би не всичко е чак толкова тъжно. Напълно вероятно е извънземните да са наши точни копия. Може би сега те си седят на своята планета, лапайки въглеводороден чипс и наблюдават в реално време програма със заглавието „Реалити шоу Земя”.

Ако ползвате руски език – непременно вижте и филма.

http://youtu.be/uUEGqE0-M8E

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *