25/04/2024

Документален филм предсказва гибелта на три четвърти от човечеството

Календарът на маите не предвещава края на света на 21 декември 2012 г. Но по думите на продуцента на снимащия се в момента документален филм за цивилизацията на маите, те предсказват, че три четвърти от населението на Земята ще бъде унищожено през идващите 15-20 години.

Тези, които ще останат живи, настоява  продуцентът Раул Джулия-Леви, бързо трябва да колонизират космоса така, както са постъпили маите. „Това е най-критичният момент в човешката история”, казва Джулия-Леви, син на покойния актьор Раул Джулия и продуцент на документалния филм „Откровенията на маите за 2012 година и последващият период”

В ексклузивно интервю за TheWrap Джулия-Леви заявява, че неговият документален филм, който започнал да снима тази седмица в Мексико, ще предизвика ефекта на гръмнала бомба и ще засегне нашето бъдеще. Ще покаже връзките между маите и извънземните. Откровенията, твърди той, ще бъдат „кошмар за всеки археолог”.

Джулия-Леви разказва, че в сътрудничество с правителството на Мексико филмът за първи път ще покаже чрез камерата вътрешността на пирамидата на маите Calakmul, която в Мексико наричат „Храм на маянските извънземни надписи”. Той също така отбелязва, че Националният съвет на старейшините на маите от Гватемала ще съберат своите членове – повече от 650 души, и за първи път ще покаже своите 3750-годишни свещени книги. В тези книги, по думите на продуцента, се намира информация за „ началото на разпада на човешката раса”, който ще стане през близките 20 години.

Очаква се информацията и пророчествата за пришълците да бъде посрещната с известно презрение от археологическото общество. „Аз разбирам, хората са настроени скептично, но имам новини за вас”, настоява Джулия-Леви. „Това няма да бъде филм за любителите на НЛО. Ние ще представим доказателства и факти и ще разкрием истината. Според Съвета на маите археолозите са лъгали света. Те не знаят как да четат Кодекса на маите. Затова и не знаят това, което е известно на Съвета на маите”. А това, което е известно на Съвета, според неговите думи, е основано на информация от книги, които са на възраст около 4000 години.

„Аз разговарях с председателя на Съвета на маите – Аполинарио Чили Пикстун, който каза, че това не е най-добрата информация за обнародване, тъй като част от нея е много негативна. Но каза, че хората са длъжни да разберат какво ще се случи, за да могат нещо да променят, започвайки със собственото си обкръжение. Ние седим на бомба със закъснител”.

Една от големите промени, за които говорят книгите на маите, са космическите пътешествия. „Тази планета не е предназначена за 7 милиарда души,  казва той. Тези свещени книги ще стимулират хората да изследват и колонизират други планети така, както са направили маите”.

Джулия-Леви твърди също така, че е предложил участието на астрономи от Ватикана в интервю за филма. Ватикана засега не е направил никакви официални коментари за извънземния живот. Но през 2008 г. директорът на ватиканската обсерватория писа , че извънземните могат да съществуват и това не противоречи на католическата вяра.

Снимките в Мексико ще продължат около месец. Джулия-Леви обеща да пуска епизоди от него в продължение на шест седмици, а също да покаже филма до датата, когато  свършва календарът на маите. „Ние сме длъжни да бързаме, за да успеем до декември”, казва продуцентът.

„Хората си мислят, че тогава ще е краят на света, затова сме длъжни да им покажем и да знаят, че на 21 декември тази година край на света няма да има. Това няма да бъде краят на света, но в близките 15-20 години той наистина може да се случи. Не ме интересува нищо друго, освен истината”, обобщава продуцентът на страховития филм.

http://www.courant.com/entertainment/sns-rt-us-revelationsofthemayansbre82q1bb-20120327,0,5154185.story

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *