19/03/2024

Лекар смля от бой колежка – извикала го по спешност

Лекар от болницата в Благоевград нападна и преби с юмруци своя колежка, тъй като го извикала през нощта да консултира пациент, съобщи Би Ти Ви.

Побоят станал в спешно приемното отделение на болницата, където по-рано дежурният лекар д-р Димка Стоянова приела пациент с извадена раменна става. Тъй като той се нуждаел от преглед от специалист, а дежурен тази нощ бил д-р Олег Сатиев, колежката му се обадила и го извикала по спешност.

Дежурният лекар твърди, че когато пристигнал, пациентът не е бил в отделението, тъй като прегледът му се проточил повече от очакваното, защото през нощта в лечебното заведение няма дежурен рентгенолог.

Тогава д-р Сатиев се ядосал, че е принуден да чака, и се обадил по телефона на колежката си, крещейки й. Според дежурния персонал обаче разгневеният специалист консултант въобще не е бил в отделението по ортопедия и травматология и не е ясно откъде се е обадил.

След като д-р Сатиев все пак пристигнал в болницата, той предложил на д-р Стоянова да влязат в стаята на лекарите. Когато останали насаме, докторът й се нахвърлил с юмруци, а след това си тръгнал.

Според потърпевшата колегата й вероятно щял да я удуши, ако в този момент при тях не влязъл случайно полицай, пристигнал заради пътнотранспортно произшествие.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/02/23/1772603_lekar_ot_blagoevgrad_prebi_svoia_kolejka_izvikala_go/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *