22/03/2023

Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?

ПЪРВА ЧАСТ

Осем милиона души по света всяка година умират от рак. Само в САЩ – половин милион. Очаква се  смъртността от тази болест през 2030 година да достигне 12 милиона. Ракът е една от най-разпространените причини за смъртта на хората до 85 годишна възраст. В Щатите от тази болест умира всеки четвърти човек, се казва в статията на Дейвид Айк, която можете да намерите в сайта му davidicke.com

Ние се лишихме от много свои свободи, когато се съгласихме да ни „защитават от тероризма”. Но това не е всичко: хората продължават да боледуват и умират от недъзи, които елитни семейства и техните фармацевтични картели отказват да лекуват, твърди Айк.

Аз вече съм разказал в своя бюлетин от 9 август, че доктор Ричард Дей, ръководител на организацията „Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (б. на www.snaiper-bg.net: Евгениката е социална философия, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство) и която се контролира от Рокфелер, пред лекари в Питсбърг през 1969 г. говорил за  приближаващата се трансформация на глобалното общество.

Той помолил лекарите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки докато огласява дългия списък на планираните мерки по изменението на обществото на планетата. Но един от лекарите все пак записал това, което ни готвят в рамките на този проект на социалното инженерство, след което направил тази информация достъпна за обществото.

Сега, повече от 40 години по-късно, ние можем с очите си да видим колко точни се оказали „предсказанията” на Ричард Дей  ( „предсказанията“ могат да се видят на сайта на автора в бюлетина му от 9 август). На тази конференция през 1969 г. Ричард Дей заявил: ” Ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда „Рокфелер” и може да бъде обнародвана при наличието на съответното разрешение”.

В частност Дей казал, че ако хората бавно умират „от рак или от още нещо”, то това ще може да забави прираста на населението…Тези хора постъпват така, защото нямат душа, коментира Айк.

Фармацевтичната индустрия не си поставя задачата да лекува рака. Защо да се лекува болестта, след като могат да се трупат пари от борбата със симптомите? При това съвсем не е задължително да се разказва на доверчивите пациенти, че отровите в химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки и като краен резултат – самият човек. Мисля, че това дори не се прави заради парите. Елитът иска да редуцира населението, затова трябва хората да страдат и умират по-рано.

А ако някой лекар изведнъж открие ефективен метод за лечение на рака, той веднага попада под обстрела на официалните медицински структури. Един от тези, които открито тръгнаха срещу системата, е италианският д-р Тулио Симончини. Него започнаха да го преследват от всички страни, хвърлиха го за три години в затвора, защото той започна УСПЕШНО ДА ЛЕКУВА ХОРАТА ДОРИ В ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА РАЗВИТИЕ НА РАКА!

Неговото „престъпление” се състои в това, че разбрал, че злокачествените тумори – това са разраснали се гъбички от вида кандида ( дрождеподобни гъбички, имащи паразитна природа, които живеят дори в организмите на здрави хора. Силният имунитет ги държи под контрол. Но ако организмът е отслабен, гъбичките се разпространяват по тялото и предизвикват злокачествени тумори).

Ето какво казва моят приятел Майк Ламберт за гъбичките кандида, споделя Айк: „Гъбичките и особено кандида живеят за сметка на гостоприемника. Този организъм, както и всеки друг паразит, за да се възпроизведе, се нуждае от гостоприемник. Продуктите от жизнената дейност на кандида отслабват имунната система и водят до това, че човек се чувства лошо както физически, така и психически”.

Тулио Симончини смята, че ракът е размножили се гъбички кандида и че традиционното обяснение на природата на рака е абсолютно неправилно. Специалист по онкология и метаболитни нарушения, той се изправил срещу интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, срещу традиционните методи на „лечение” на глобалната ракова епидемия. Той решил да казва на своите пациенти истината и да не повтаря зазубрените в медицинския институт фрази.

От момента, в който започнал да се занимава с медицина Симончини разбрал, че ракът някак се лекува неправилно. „Аз видях колко много страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко вътре ми се свиваше от вида на бедните деца, загиващи от химиотерапията и радиацията”. Желанието да помогне на пациентите го подтикнало да търси нови пътища за лечение на тази болест. Симончини решил да отхвърли всичко, което той бил научил за онкологията и да започне собствено независимо изследване.

Той открил, че всички видове рак се проявяват еднакво, независимо в кой орган или тъкан са се образували туморите. Всички злокачествени новообразувания били с бял цвят. Симончини започнал да мисли на какво му прилича раковият тумор. Гъбички кандида? Нима това, което традиционната медицина счита за неконтролируемо деление на клетките, е процес, задействан от самия организъм за защита от кандидоза (млечница)?

Ако се откажем от това предположение, развитието на болестта протича по следния сценарий:

– Гъбичките кандида, обикновено контролирани от силния имунитет, започват да се размножават в отслабналия организъм и образуват своеобразна „колония”.

– В един момент някой от органите се заразява от млечница, но имунитетът се опитва да го защити от чудото нахлуване.

– Клетките на имунитета изграждат защитна бариера от клетки на организма. Именно това традиционната медицина нарича рак.

Смята се, че разпространението на метастазите по организма – това е разпълзяване на „злокачествените” клетки по органите и тъканите.

Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичките кандида се разпространяват в организма. А гъбичките могат да бъдат унищожени само от клетки на нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключ към оздравяването.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

(Visited 13 889 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?

 1. molia vi pomognete.maika mi e bolna ot rak v posleden stadii.daite mi rezepta.i v kakiv period ot vreme se pie s kakvi po4ivki.predvaritelno vi blagodaria!

 2. Здравейте, съжалявам за болестта на майка ви.

  С уточнението, че не съм лекар, така както съм рабрала – содата се пие
  на гладно сутрин и вечер. На гладно означава минимум 30 минути преди
  хранене. Ако човек е ял и я пие – става вредна. Дозата е по една
  кафена лъжичка – от най-малките на един прием това показа безбройното
  ми ровене в мрежата, в това число и в италианския сайт на д.-р
  Симончини. Така или иначе содата няма да й навреди, така че –
  пробвайте. Според кумицата ми, която е лекар, при прекаляване със
  содата може да се получи сърдечна аритмия. Поне десет дни поред да
  пие. После няколко дни почивка. Някои я пият редовно без да се
  оплакват от здравословни проблеми.

  Прощавайте, ако прозвучи като нездраво любопитство, но майка ви има ли
  гъбички? Между пръстите, под ноктите?. Ако да – веднага да почне да
  ги лекува. Аз имам под ноктите на краката и след като попаднах на този
  текст започнах да се боря с помощта на содата с тях. Първия път,
  когато си изтрих краката със сода се изумих какво падна – посолявам си
  ръцете със сода и така, както се чистят ноктите от кал, започнах
  няколко минути да ги чистя. Започнах някъде през пролетта, ноктите ми
  станаха розови като израстнаха една цяла дължина. Изтривам си и целите
  стъпала, под гънките на гърдите, които ми са по-едри и през лятото от
  изпотяването понякога ми се подкичат, под мишниците – също. После се
  изплаквам с вода. Ако на ноктите на ръцете има гъбички – постъпва се
  по същия начин. Още по силен е ефектът, ако това обтриване стане след
  накисване на краката и ръцете. Обувките също трябва да се насипят със
  сода. С дамски душ може да се направят и влагалищни промивки със слаб
  разтвор на сода – една от най-малките кафени лъжички стръскана на
  половин литър вода.

  Другото нещо, което правя е – пускам едно допълнително плакнене на
  пералнята, независимо какво пера със сода – около една трета от
  количеството на праха.

  Гъбичките са изключително агресивни и дори да не се използват дрехите,
  чаршафите или хавлиите, живеят и дебнат удобен момент да се вкопчат в
  живо тяло няколко години.

  Дано да помогне всичко това! Моля се на Господ!

  Пишете дали има подобрение!
  Забравих да пиша още нещо: периодично разтварям сода на око в една
  чаша за кафе и след като съм си измила зъбите минавам по тях и по
  венците с натопена четка в този разтвор. Изчетквам си и езика.

  А чорапите! Те са бъкани от гъбички и непременно трябва да се третират със сода.

  В горния текст – там, където става дума за гърдите съм объркала една
  дума – да се чете „подсичат“.

 3. Опитах се да ви изпратя това на мейла, но пощата ми се върна. Дано да видите отговора ми на сайта.

 4. За три месеца излекувах 4 души от рак.
  Резултатите са при:
  -рак на гърдата
  -рак на простата (двама души)
  -рак на дебелото черво
  Миналата година имах случай на излекуван от рак на матката.
  Рецептата е радиестезична. Ето я и нея.
  48 часа, денонощно през два часа, се вземат 1/2 чаена лъжичка джинджифил на прах, смесен с мед.
  След това тази доза се взема три пъти на ден, в продължение на 60 дни. Джинджифилът го има в бакалииите и хипермаркетите.
  Публикувам един мейл, който получих наскоро.
  –––––––––
  „дравейте
  Баща ми е с окологично заболяване и направихме Вашата рецепта с джинжифил на прах и мед, 2 дни след първите 48 часа направихме изследване на туморния маркер – беше невероятна разлика с предишния резултат т.е. от 140 PSA (prostate specific antigen( беше паднал до 0,13 , а лекуващата ни лекарка каза да повторим изследването в др лаборатория защото било невероятно, повторихме и резултата се потвърди, макар и да не сме завършили приемането за срок от 60 дни.
  Благодаря Ви от името на баща ми и цялото ни семейство.“

  Разпространявайте тази рецепта!!!

 5. Здравейте, Иван. Интересно ми беше да прочета вашата рецепта против рак. Има ли някъде повече инфо, където бих могла да се запозная. Интересува ме също дали се е оправил пациента с онкологично заболяване, което сте цитирали.

 6. „ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ…
  КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ !
  Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред „нормалните“ , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат!

  Ето и рецептата:
  – два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
  Да се ползва само НЕ-метална лъжица!
  Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – просто и мъртвите вдига !!!
  СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!“

  https://www.facebook.com/158343549447/posts/10151364914289448
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=409916889079923&set=pb.100001848472625.-2207520000.1360070233&type=3&theater

  Сода бикарбонат и кленов сироп топят ракови образувания

  http://www.blitz.bg/article/31667

  Рецептите за лечение на рак със сода бикарбонат на д-р Симончини (видео)

  http://snaiper-bg.net/2012/03/retseptite-za-lechenie-na-rak-sa-s-soda-bikarbonat-na-d-r-simonchini-video/

  Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?

  http://snaiper-bg.net/2012/02/koj-i-zashto-krie-che-raka-t-se-lekuva-uspeshno-oshte-ot-1969-godina/

  Италиански доктор лекува дори ракови метастази

  http://snaiper-bg.net/2012/02/italianski-doktor-lekuva-dori-rakovi-metastazi/

 7. т.нар. рак се лекува, откакто съществува
  тази 1969 е ясно ‘изсмукана’ от някъде
  в една ‘загубена’ Индия примерно, и до днес лекуват рак по-лесно от ангина от у нас
  а защо се пази в тайна – ?!??!
  предполагам на почти всички им е ясно – кой ще позволи да му врътнеш кранчето за милиардите само щото си разбрал как да лекуваш без пари ….. ?!? …….

 8. сега видях, че е писаон и за содата
  по-добре прочетете изложеното от Симончини по въпроса за содатал както и от Елена Рьорих
  но с две думи:
  започва се от малки дози – равна кафяна лъжичка в ч.ч. топла/гореща вода, 2 пъти дневно; запомнете – прагът на вреда е около 1.18 гр на килограм тегло /т.е. за човек с тегло 60 кг – около 67 грама – а това е близо цял пакет сода от 80 грама/; а тук иде реч за по една кафяна л. резултатите за меко казано впечатляващи – обща детоксикация, профилактика и терапия на ставите и прочие и прочие; и в същото време – изключително щадяща
  а се приема встрани от храненето, за да не обърква процеса на храносмилане – тя много ефективно неутрализира стомашните кисели сокове и храната остава несмляна, и такава попада в червата, което води до нейното гниене, което пък води до сериозно тровене на целия организъм – при гниенето и се отделят въглероден окис, който през кръвта трови цялото тяло, вкл мозъка;
  горещо препоръчвам ежедневен прием на сода – 2 пъти на ден, по равна кафяна лъжичка /като начало/ в ч.ч. готпла/гореща вода; при системност резултатите биха ви впечатлили

 9. Кукучини може и да е бил прав, че кандида има нещо общо с рака!! Но да лекувате кандида със сода е слаба работа а и ще си развалите стомасите!

  Онова с Джинджифила и меда звучи правдоподобно!

 10. Здравейте, а някой може ли да ми каже за рак на белия дроб аз четах доста статии за содата че помага но има ли някой който да е бил с такава диагноза и да се е оправил и по какъв начин какво е приемал?

 11. много добра статия – благодарение на такива статии човек научава това, което ортодоксалната медицина крие. РАКЪТ СЕ ЛЕКУВА С ФИТОМЕДИЦИНА – прочетох много материали, когато разбрах, че и аз „загазих“. каквото научих и приложих е, че в природата има всичко и нямам нужда от „касапи“. който има нужда и хъс да живее – чай от джинджифил (повече джинджифил, макар че не е приятно – стои до следващия ден и се пие на чашки); амигдалин (леатрил или витамин В17) – в кайсиевите ядки – по 30 – 40 на ден но на 3-4 пъти по 10! предизвиква световъртеж, но не се плашете; ликопен (съдържа се в храни като домати, червени чушки, грах и т.н.), сода бикарбонат с вода и редовно пресен лимонов сок; чесън; мед и др. Който се интересува – има всичко в нета, но може и да ме потърсите и ще ви разкажа как „имаше рак – сега няма рак“

 12. Здравейте!
  Прочетох написаното от Капка Иванова и искам да се свържа с нея. Какъв е начинът това да стане?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *