22/02/2024

Италиански доктор лекува дори ракови метастази

ВТОРА ЧАСТ (продължение на „Кой и защо крие, че ракът може да се лекува успешно още от 1969 година?“)

С всяка година броят на заболелите от рак се увеличава. Не е ли това една добре планирана война против имунитета на човека, война, която става все повече и повече ожесточена?

Имунитетът отслабва от хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите, хербицидите, ваксинациите, електромагнитните и микровълновите технологии, фармацевтичните препарати, стресът в съвременния живот и т.н.

До 2-годишна възраст децата получават около 25 ваксинации. А нали точно в този момент се формира имунитетът им?

Планът на Илюминатите е масова депопулация чрез отслабване на имунната система. А какво съсипва имунитета по-бързо от всичко? Химиотерапията. Добавете към нея и лъчетерапията. Към днешна дата това са най-ефективните методи за разрушаване клетките на организма.

Най-съвременното общопризнато „лечение” в онкологията се основава на постулата ( постулатът е положение, което не е доказано, но се прима от теоретична или практическа необходимост за истина), че раковите клетки ще бъдат убити по-рано от здравите клетки на пациента.

Отровните съединения на химиотерапията убиват клетки на имунната система. Но кандидата – никъде не се дява – тя си остава.

Отломките на имунната система не са в състояние да държат под контрол клетките на кандида. Гъбичките се преселват и в други органи и тъкани. Ракът се разпространява в организма. Тези, които са оздравели след хирургическата намеса и химиотерапията всичко на всичко получават бомба с часовников механизъм.

Имунитетът е разрушен. Появата на рецидиви – въпрос на време. С други думи – химиотерапията убива хората, които уж е длъжна да лекува.

Химиотерапията лекува само от инфекциозното заболяване, предаващо се по полов път. За да се излекуваме от рака трябва да засилим имунитета си, а не да го отслабваме.

Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, той започнал да търси ефективен фунгицид. Но тогава му станало ясно, че противогъбичните препарати не работят. Кандида бързо мутира и до такава степен се приспособява към препарата, че дори започва да се храни с него.

Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичните „нападения” – СОДА БИКАРБОНАТ!!! Основният ингредиент (състав) на хлебната сода. Защото гъбичките не могат да се адаптират към сода бикарбонат. Пациентите на Симончини пият содов разтвор или натриев бикарбонат се въвежда директно в тумора с помощта на приспособление, напомнящо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за оглед на вътрешните органи).

През 1983 година Симончини лекувал един италианец на име Хенаро Сангермано, на когото лекарите предрекли смърт след няколко месеца от рак на белите дробове. След непродължително време този човек напълно се излекувал. Ракът изчезнал.

Окрилен от успеха и с други пациенти Симончини представил своите изследвания и наблюдения на Министерството на здравеопазването, надявайки се, че то ще предприеме клинични изследвания и ще провери как работи този модел. Какво било удивлението на доктор Симончини, когато не само че не били разгледани неговите изследвания, но и му отнели медицинските права за лечение на пациенти с лекарства, които били одобрени от властите.

Италианските медии започнали атака срещу Симончини подигравайки го и хвърляйки кал върху неговия метод. И набързо този талантлив доктор попаднал за три години в затвора, сякаш е убивал своите пациенти. Симончини бил обсаден от всички страни.

Медицинските власти завили, че методът за лечение на онкологични заболявания с помощта на сода бикарбонат се явява халюцинация и е опасен. И това в същото време, когато милиони пациенти умират по най-мъчителен начин от „проверената” и „безопасната” химиотерапия. Медиците продължават да забраняват лечението с натриев бикарбонат. Те просто плюят на хората.

За щастие Тулио Симончини не успели да го изплашат. Той продължил своята работа. Сега за него знаят благодарение на интернет. Този лекар върши чудеса и лекува дори най-отписаните онкологични случаи с натриев бикарбонат. В някои случаи процедурата продължава месеци, а в други – например при рака на гърдата – само няколко дни!!! Често д-р Симончини просто обяснява по телефона на хората какво трябва да направят или по електронната поща. Той дори лично не присъства на лечението и въпреки това резултатите надхвърлят очакванията.

Но това още не е всичко. Раковите клетки съдържат уникален биомаркер – ензимът CYP1B1. Ензимите – това са белтъци, които се явяват катализатори на химическите реакции. CYP1B1 изменя химическата структура на вещество, които се нарича салвестрол и се намира в много плодове и зеленчуци. Химическа реакция превръща салвестрола в компонент, който убива раковите клетки без да уврежда здравето.

Ензимът CYP1B1 се изработва само в раковите клетки и реагира на салвестрола от плодовете и зеленчуците, образувайки субстанция, която убива само раковите клетки!

Салвестролът – това е естествената защита, намираща се в плодовете и зеленчуците за борба с гъбичките. Колкото повече растението е подложено на гъбична атака и заболяване, толкова повече салвестрол съдържат плодовете му.

Към тези плодове и зеленчуци спадат ягодите, боровинките, малините, гроздето, черен и червен касис, ябълки, праскови, зелени зеленчуци като броколи и всякакъв вид зеле, артишок, жълти и червени чушки, авокадо, аспержи, патладжан.

Но агро и фармацефтичните компании знаят за това. И ето какво правят: произвеждат химически фунгициди, които убиват гъбичките и пречат за образуването на естествената защита – салвестрол, в растенията  като отговор на гъбичните заболявания. Салвестрол съдържат само плодовете, които не са подложени на обработка с химически фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират изработката на CYP1B1.  Затова ако вие се храните с химически обработени плодове и зеленчуци, то никакъв оздравителен ефект няма да получите от тях.

Вие все още си мислите, че това става случайно? Вие си мислите, че Тулио Симончини са се опитали да го отстранят по погрешка? Не, някои властни семейства искат хората да умират от рак и никакво лекарство да не пречи за това. Те са умствено и емоционално болни, според тях хората са животни. Вашите страдания не ги вълнуват. Обратното – колкото повече, толкова по-добре. Те просто са луди, коментира Айк.

Хубавото е, че „психарят” Симончини продължава да лекува хората, защото в света на „нормалните” милиони пациенти продължават да умират от неправилното лечение, което се базира на неправилни постулати.

Благодарности на такива като него. Той дава надежда в този обърнат наопаки свят, управляван от луди семейства. Нужни са ни такива като него, възкликва Айк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *