28/10/2020

Зрелищно видео на врана – сноубордистка

Зрелищно видео на врана, която се пързаля като сноубордистка, се появи в интернет и  предизвика възторжени отзиви. Съдейки по всичко птицата е оседлала капак от консервна кутия и впечатляващо се спуска по скатния покрив на сграда в Екатерининбург.

Видеото е качено в мрежата от потребителя Youtube PaterAlexV. Спускайки се веднъж по покрива враната взема с клюна си „шейната”, излита на най-високата точка на покрива и отново и отново се спуска надолу. И очевидно се кефи. Според автора му видеото е било заснето случайно, а падналият сняг в този ден бил малко, съобщава http://www.neveroyatno.info.

Птицата е забелязана и вече е в сърцата на потребителите в мрежата. А коментарите са от типа на: тази птица е наш човек, на нас също не ни пречи да получаваме удоволствие от простите неща.

Трябва да се отбележи, че спортът не е чужд на животните. През миналата година делфин от океанариума в Маями вкара гол на вратаря на „Барселона” Виктор Валдес. Известни са случаите на кучета, котки, кенгуру, обучени да сърфират.

 

https://youtu.be/3dWw9GLcOeA

(Visited 103 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *