25/04/2024

Вълшебник се бори за президентския стол на Южна Корея

Необикновен кандидат участва в битката за президентския пост на Южна Корея. Той сам твърди за себе си, че е вълшебник, съобщава Ройтерс. 62-годишният Хо Ген Ен уверява, че притежава IQ430, както и способността да извършва чудесни изцеления.

Ако неговият четвърти опит да стане президент на държавата е успешен, това ще донесе мир на цялата планета.

„Аз мога да променям 23 хромозоми и 40 хиляди ДНК в тялото на човека. Ако някой е болен от рак на матката, мога да излекувам рака за 0,1 секунда – само като погледна болния в очите”, твърди Хо.

Лидерът на Демократично-републиканската партия, която не е представена в парламента, също така заяви своето желание централата на ООН от Ню Йорк да се премести в Панмунджом, който се намира на граница с двете корейски държави.

„С централа на ООН в Корея война на Коре3йския полуостров няма да има. След това аз ще обединя света и ще посреднича между държавите по света”, казва още той.

По време на президентските избори през 2007 г. Хо спечели 100 хиляди гласа и зае седмо място в президентската надпревара. През 2009 той беше арестуван в продължение на година и половина. Лидерът в президентската надпревара тази година Пак Кин Хе тогава го обвини в клевета, защото Хо обяви, че тя ще се омъжи за него.

Пак е дъщеря на убитият диктатор на Южна Корея Пак Чон Хи. Допитванията до общественото мнение показват, че жителите на Южна Корея преди всичко са обезпокоени от икономиката на страната – от повишаването на цените, от растящото неравенство в доходите и липсата на социална защита.

В случай на победа Хо обещава да отдели за младоженците 100 милиона вона – 87,3  хилади долара, както и по 700 хиляди вона на всеки пенсионер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *