19/04/2024

Американска актриса твърди, че е отвличана от извънземни

Американската комедийна актриса, телевизионна водеща, писателка, политически лобист и благотворителен деятел Фран Дрешер, известна на широката публика от сериала The Nanny, твърди, че на младини е била похищавана от извънземни, които  поставили в тялото й чип.

За това съобщава Daily Мail, като се позовава на портала Huffington Post. Пред него 54-годишната Дрешер споделила в интервю тази сензационна информация. Освен това тя разказала, че и нейният съпруг – продуцентът и писателят Питър Марк Джакобсън, имал подобен опит в детството си.
Фран Дрешер и Джакобсън се снимаха заедно в сериала „Нани” от 1993 до 1999 г.

Напълно сериозно актрисата заявява, че „опитността” й и на нейния съпруг си приличат. Всичко станало при еднакви ситуации – в момент, когато децата пътували в автомобили заедно с бащите си.

Ние и двамата сме били тогава в малките класове на училището и срещайки се няколко години по-късно разбрахме, че нещо ни обединява. Аз мисля, че е било програмирано да се срещнем. Ние и двамата имаме еднакви неголеми белези на едни и същи места. Истината е, че Питър не вярва, че този белег му е от извънземни – той нищо не помни. Той си мисли, че това е изгаряне от стружка на свредло или гореща вода.

В действителност аз мисля, че това е мястото, на което са ни вградили чип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *