16/04/2024

Вижте каква ще е за вас 2012 г. според името, което носите

Милиони публикации за календара на маите и уж предречения от тях край на света на 21 декември 2012 г. настроиха вече достатъчно хора песимистично – фаталистично. Дали това не е поредният коварен трик на мултинационалните компании да накарат хората да купуват като за последно, а те да богатеят необуздано?  След по-малко от година ще разберем кой крив, кой прав.

Има обаче и други календари. В китайския не се забелязва нищо апокалиптично в настъпващата Нова година. Нещо повече според древните китайци годината на черния воден Дракон, каквато ще е 2012 г., ще покровителства енергичните и решителни хора, които точно знаят какво искат от живота и ще правят всичко възможно да постигнат целите си.

Колкото и да е странно на фона на апокалиптичната истерия сходна прогноза за 2012 г. има и знаменитият календар на индианците маи. Според него годината ще премине под знака на Бог, който символизира не толкова авторитарно управление, колкото мъдро ръководство. Маите вярвали, че в годината на Бога ще станат особено търсени хората, умеещи да защитават своята позиция и в същото време са способни в необходимия момент да проявят гъвкавост и да правят компромиси.

Във всеки случай и китайският, и маянският календари си приличат по това, че според тях през настъпващата година успехът ще спохожда онези, които не седят със скръстени ръце и които не страдат от излишна скромност. 2012 г. ще бъде успешна за енергичните, напористите, решителните, уверените в себе си, но заедно с това уравновесените и умеещите да управляват емоциите си. На тези хора ще се предоставят всички възможности да осъществят и своите най-грандиозни планове.

Ето прогнозата за 2012 година за хората, носещи различни имена, които са натоварени с различна енергия според авторите на книгата „Тайните на имената” Надежда и Дмитрий Зима.

Властни, енергийно напористи имена на жени: Анна, Албена, Алла, Валентина, Галина, Елена, Жана, Ина, Любов, Маргарита, Марина, Мария, Надежда, Нели, Татяна, Уляна, Юлия, Яна.
На мъже: Андрей, Валентин, Владимир, Генадий, Димитър, Иван, Петър, Юлиан, Юрий.

Ако вие сте щастлив притежател на едно от тези имена 2012 г. обещава да бъде за вас много успешна и плодотворна- Вашето име и вашият характер най-цялостно съответства на това, което най-много ще се търси през настъпващата година.

Но всичко това е вярно при условие, че присъщата на вашия характер взискателност ще бъде насочена не само към околните, но и към самите вас. За да премине годината преобладаващо под знака на успеха старайте се да контролирате емоциите си. При това условия вашата активност и напористост ще ви направи невероятно привлекателни в очите на околните – в това число и в очите на противоположния пол. На вас ще ви бъде лесно да осъществявате всякакви свои проекти и планове – както лични, така и свързаните с работата и кариерата.
При желание през новата година вие без труд ще можете да заразите хората със своите идеи и да осъществите замислите си колкото и амбициозни да са те.

Уравновесено енергийни имена на жени: Вера, Вяра, Диана, Екатерина, Ирина, Карина, Нина, Тамара
На мъже: Данаил, Павел, Роберт, Роман, Едуард

Като цяло 2012 г. обещава да бъде успешна за вас, като ще ви предостави много шансове за израстване в кариерата, при нови начинания, както и за повишаване на жизненото равнище и на любовния фронт.

Единственото, което може да не ви достигне за осъществяване на замислите ви е целеустремеността и упоритостта. За да бъде успехът винаги на ваша страна не се бойте по-често да проявявате твърдост и да настоявате на своето. Ако ситуацията го изисква бъдете малко диктатор. Помнете, че през 2012 година околните са способни да си затворят очите пред авторитарността и даже малка тирания, но неувереността в себе си няма да ви простят. С други думи – малко повече енергичност и вяра в себе си и тази година ще е ваша!

Хора с логически имена – на жени: Виктория, Кира, Наталия
На мъже: Анатолий, Антон, Аркадий, Ангел, Виктор, Виталий, Витан     Кирил, Константин, Марк, Николай, Яков

Настъпващата година обещава да стане за вас година на вдъхновението – ще изпитвате творчески и емоционален подем. Даже ако вашата работа пряко не е свързана с творчество ще съумеете да внесете в нея свежа, креативна струя. Имате всички шансове за това на много житейски въпроси и проблеми да погледнете от неочакван ъгъл и ще успеете да намерите за тях нестандартни решения. Не се прахосвайте на дребно, насочете своите таланти към нещо по-значимо и тогава през 2012 г. вие ще имате сили да осъществите и много смели и амбициозни проекти.

Емоционално леки имена на жени: Алена, Алина, Валерия, Людмила, Лидия, Лилия, Олга, Светлана, Елина, Полина.
На мъже: Валери, Леонид, Олег

Независимо, че за 2012 г. ще се изискват такива качества като авторитарност и напористост, вие трябва да ги проявявате изключително внимателно – това не е вашият път. В спорни ситуации вместо да притискате околните пробвайте да намерите компромисно решение. Освен това през Новата година на вашия успех може да попречат сериозност и напомняне.

За да стане за вас 2012 г. успешна посветете я на самоорганизацията и работата над себе си. Научете се да управлявате чувствата си, за да не ви управляват те вас. Иначе може да извършите не малко необмислени постъпки.

Хора с „реактивни” имена – на жени: Александра, Алиса, Анастасия, Елисавета, Зоя, Кристина, Ксения, Лариса, Раиса, София
На мъже: Александър, Алексей, Арсений, Богдан, Борис, Васил, Василий, Владислав, Георги, Григор, Григорий, Денис, Евгений, Егор, Захар, Игор, Максим, Михаил, Руслан, Симеон, Сергей, Станислав, Степан, Тимофей, Фьодор, Феликс, Филип, Ярослав

Притежателите на тези имена по правило се отличават с острата си реакция на случващото се – особено, ако в имената присъстват звуците Х, КС и Ф. Настъпващата година крие за тези хора доста конфликти и остри ъгли. Пригответе се за това, че през 2012 г. може да останете с усещането, че околните непрестанно ви провокират, а животът и тества на издръжливост.

Не се  отдавайте на тези чувства, защото те могат да прогонят вашия успех. Постарайте се да приемате всичко каквото е, без да давате воля на своята обидчивост. Иначе рискувате да прекарате цялата година в безсмислени спорове. Вместо това пробвайте да се настроите на философска струна, научете се на сдържаност и на изкуството на компромиса. Тогава и късметът често ще отваря своите съкровища пред вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *