19/04/2024

Фейсбук спира през март 2012 година

Създателят на популярния сайт за социални контакти Facebook Марк Цукерберг заяви, че през март 2012 неговото творение ще спре да работи, тъй като управлението на ресурса е твърде сложно.

„Facebook е извън контрол, а стресът от ръководството  на фирмата ми съсипа живота. Аз трябва да спра това „, – каза Марк Цукерберг по време на пресконференция в Пало Алто, съобщава weeklyworldnews.com.

Според Цукерберг, от 15 март 2012 г., потребителите вече няма да могат да влизат в техните акаунти. Facebook потребителите имат още малко да свикнат да живеят без социалната мрежа.

„След 15 март 2012   целият сайт ще изчезне, каза Аврат Хумарти, вицепрезидент на компанията по техническите въпроси. – Така че, ако някога искате да видите снимките си отново,  по-добре си ги свалете от интернет. Вие не можете да ги получите обратно след като  Facebook напусне бизнеса. “

Цукерберг  обяви, че решението да прекрати работата на Facebook е било трудно, но той не мисли, че хората ще се разстроят.

„Лично аз не мисля, че това е нещо специално. И, честно казано, мисля, че това е най-добрият вариант. Без Facebook хората ще излязат  на улицата  и ще открият истинските си приятели. Това винаги е страхотно, „- заяви ръководителят на Facebook в телефонно интервю.

Това не е първото подобно съобщение за закриването на социалната мрежа Фейсбук. В предишното се говореше за 15 март 2011 г. Това обаче не се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *