23/04/2024

147 % в Ростов гласували за Путин! Родиха се убийствени вицове – вижте ги

Руснаците не спират да раждат вицове за управляващите, партията „Единна Русия“ (която наричат Партията на мошениците и крадците), тандема Путин и Медведев… След парламентарните избори в интернет се заформи нова вълна от анекдоти, някои от тях адаптирани към сегашните събития, съобщава Дневник:

Гласуването за „Единна Русия“ винаги е като първия секс – на сутринта на единия му е противно, а на другия – срамно.

Гласуването за „Единна Русия“ е като мастурбирането. Поне 50% го правят, но никой не си признава.Фалшификацията премина нормално.
Гласуване в хода на нарушенията не е забелязано.

Щом Русия е толкова единна, защо съм толкова самотен?

Директорка на психоболница, запитана защо 100% от пациентите й са гласували за „Единна Русия“, отговори: „Е, не са чак 100%. Имаме един глас за император Николай ІІ и един – за Николай І.“

Какви глупаци – сами си създадоха проблеми. Ако не бяха отменили графата „Гласувам против всички“, в нея щяха да се съберат най-големият брой гласове. А сега те се разпределиха по опозиционните партии.

Вицове за изборите в Русия: Гласът Божи официално се дистанцира от гласа народен

Резултатите от изборите са:
* Крадци и мошеници: 238 депутати (Единна Русия)
* Врагове на частната собственост: 92 депутати (КПРФ)
* Тъпаци, търсещи справедливостта: 64 депутати (Справедлива Русия)
* Клоуни и хитреци: 56 депутати (ЛДПР на Жириновски)

Благодарение на модернизацията на избирателните процеси, прилагането на нанотехнологии и създаването на конкурентна политическа среда във Воронежка област е регистрирано гласуване на 130% от избирателите, в Ростовска – 147%. Ръководителите на останалите региони, които изостават от духа на времето, очакват уволнения.

В резултат на изборите господин Путин почти единодушно е избран за президент на Кавказ, на съюза на психоболниците на Русия и на обществото на приятелите на пожарната.

Началникът на районно управление на МВР заяви пред журналисти: Ако на изборите народът гласува правилно, в страната ще има стабилна криминална обстановка.

Вицове за изборите в Русия: Гласът Божи официално се дистанцира от гласа народен

Не биваше така да постъпваме на изборите с „Единна Русия“. Сега ще крадат като за последно.

Най-популярният предизборен лозунг: „Няма да позволим на другите да разграбват Русия!“

Партията на мошениците и крадците нагледно демонстрира, че няма никакво желание да допуска до яслите мошениците и крадците от другите партии.

След убедителната победа на „Единна Русия“ на изборите за Дума се подготвя указ за преименуването на държавата в Единна Русия.

Кой каза, че нашата страна отдавна не строи комунизма? Просто сега го строи само за няколко души.

Аллах дава парите на Чечения, а 99.5% от гласовете – на „Единна Русия“ (по повод думите на чеченския президент Рамзан Кадиров, че не знае откъде идват парите в републиката и че самият Аллах ги дава).

В Чечения по данни на ЦИК партията „Единна Русия“ събира 99% от гласовете. Рамзан Кадиров тържествено обещава следващия път да увеличи резултата с 20%.

За когото и да гласува Владимир Путин, ЦИК ще фалшифицира гласа му в полза на „Единна Русия“.

Изборите за Държавна дума и за президент на Русия – това са две различни пози за сексуално насилие над демокрацията.

Тест: Изключете логически излишната дума от поредицата „Путин, Медведев, Толстой“.

Ама вие сериозно ли смятате, че Толстой е излишен, а Путин и Медведев са необходими?

Вицове за изборите в Русия: Гласът Божи официално се дистанцира от гласа народен

Шарж-колаж, пародиращ премиера Путин, който дори свири на пиано тази година. До него е изгонената от САЩ за шпионаж Ана Чапман. От пианото се подава каракачанското куче, подарено му от българския премиер Бойко Борисов.

– За кого ще гласуваш на парламентарните избори?
– За Републиканската партия на САЩ!
– ???
– Ами само тя е против Путин.

Барак Обама се оплаква по телефона на Дмитрий Медведев, че има голяма вероятност на изборите за Конгрес на САЩ неговата Демократическа партия да изгуби.

– Нямаш проблем, отговаря Медведев. „Ще ти помогна. Имам тук един мегаспец по изборите – Чуров (председателят на руската ЦИК – бел.ред.). Пращам ти го – всичко ще оправи.“
Минали изборите в САЩ. Медведев звъни да пита как е минало.
– „Абе, общо взето, тихо и спокойно беше. Само че резултатът е странен – във всички щати с голяма преднина победи „Единна Русия“.

Гласът Божи официално заяви, че няма никакво отношение към гласа на народа на изборите в Русия.

Руснакът винаги гласува според настроението си. Когато е в добро, гласува за нещо по-добро. Когато е в лошо – гласува за „Единна Русия“.

ЦИК въвежда нови правила за гласуване: Щом не си гласувал, значи си доволен – щом си доволен, значи си доволен от властта – щом си доволен от властта, значи си за Путин.

Парадокс от най-новата история на Русия: Каквото и да правим, винаги се получава Генерален секретар и ръководна роля на Партията.

Съвместна пресконференция на президента и премиера. Интересно, Путин ли е дясната ръка на Медведев, или Медведев е лявата ръка на Путин?

В нашата страна всичко се решава от президента. А кой ще е президент, решава премиерът.

В програмата на цирка сменили заглавието на номера „Тандем клоуни на колело“ на „Двама управляват транспортно средство с педали“. За всеки случай.

– В какво е преимуществото на тандема пред диктатурата?
– При тандема имаш два пъти повече вицове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *