29/03/2024

Уфолози: Извънземните имат своя постоянна база в Бразилия – видео

В Южна Америка се откриват все повече потвърждения за съществуването на извънземен живот, твърдят уфолозите. Според един от тях основна причина са гъстите гори, в които рядко стъпва човешки крак. Това позволява на извънземните лесно да се скриват от очите на любопитните. А прочутият уфолог Майкъл Коен е убеден, че в Бразилия се намира секретна база на пришълци.

Факт е, че необясними явления са локализирани най-вече в този край на Земята. Миналата седмица например за Перу замина група учени от Русия и Испания, за да изследват тайнствените черепи, които шокираха антрополозите, съобщава утро.ру. Ренато Давиля Рикелме, директор на частния музей „Ритуалите на Андите” е открил две странни мумии в района на град Андауайлиляс в Юго-Западно Перу преди две години. Той се решил да съобщи за находката едва след огледа на останките от учени. Поразителните характеристики на скелетите засега не получат ясни обяснения. Една от мумиите, висока само 50 сантиметра  има изтеглен триъгълен череп и огромни очни орбити. На черепа изследователите намерили така наречената фонтанела – невкостенен участък, който има при децата в началото на живота им. Но у тази мумия са намерени и постоянни зъби, тоест не може да се твърди, че това е останка на дете. Още повече въпроси предизвикват неправдоподобно големите очни кухини – такива просто няма при човека. „Очевидно подобни черти не могат да се открият в нито една известна етническа група в света”, коментира Давиля Рикелме, който е антрополог по образование.

Това не е първата подобна находка на територията на Южна и Централна Америка. През 1995 г. изследователят на древни цивилизации Робърт Коноли по време на своите пътешествия по света открил в Перу и Мексико черепи със странна форма. Три от тях – от Перу, били с конична форма, удължена на върха от задната странна и практически плоско чело. А двата други – от Мексико, напомняли на лампа с неправомерно раздута във всички страни кръгла черепна кутия. Учените така и не определили за доисторически или за съвременни да ги смятат, тъй като не успели да установят точната възраст на черепите. Уфолозите веднага заговориха за техния извънземен произход, изхождайки от това, че измененията в размерите на главите в следствие на болест – такава била официалната версия, протича по друг начин без да нарушава пропорциите на черепа.

Много от антрополозите намират обяснение за тези странни черепи в културните традици на древните народи. У много индиански племена, включително и при известните маи, било прието изкуственото удължаване на черепа като част от ритуал. Главите на новородените увивали плътно и тази превръзка не я сваляли в продължение на половин година тъй като през това време укрепват костите на черепа на детето, а до 6-месечната му възраст те все още са меки.

Но смущаващото в тези находки е не толкова формата на главата, колкото несъразмерно големите очни орбити. А у мумиите от Андауайлиляс имало и постоянни зъби, които при децата ги няма.  Поради тази причина когато изследователите не успели да дадат научно обяснение на феномена, заговориха уфолозите и прочие специалисти по паранормални явления.

Те веднага споменават за тесните връзки на маите с извънземните, които често навестявали този народ. Ключова информация за тези контакти човечеството ще получи, както се очаква, от бъдещия филм на Раул Хулио Леви. Той подготвя документален филм за това какви тайни са разкрили извънземните на индианците от Мексико. Във филма ще бъде разказано и за бъдещия край на света, който се очаква да настъпи през 2012 година. Твърди се, че именно извънземни същества са надарили маите с мъдрост.

Докато професионалният филм за извънземните пророци и апокалипсиса се приближава към завършване, в Бразилия „зелено човече” попадна в кадър на любителско видео – вижте тук. Британски туристи случайно запечатаха съществото по време на пътуването с в Амазония. Според Майкъл Коен, който е бивш сътрудник на НАСА, записът, който са му предали не е фалшификат. И на него действително е запечатан извънземен. А близко до него се вижда някакво сияние.

Според Коен извънземното не случайно е заснето в тази местност, тъй като някъде в този район пришълците имат своя база. За това свидетелстват честите визити на НЛО в Бразилия. През миналата година командването на бразилските ВВС даже решило да издаде указ „За регистрацията и каталогизацията на неидентифицираните летящи обекти”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *