27/11/2022

Бивш от „Атака“: Ако Волен разбере какво мислят хората му, ще се обеси

Ще има още напуснали депутати от парламентарната група на „Атака“. „Лидерът, който е загубил доверието, няма бъдеще.“ Това коментира в сутрешния блок на Би Ти Ви напусналият вече Камен Петков.

Независимият депутат допълни, че самата партия вече се е обезличила. „Волен категорично не го уважават в групата“, допълни той.

Петков съобщи, че миналия понеделник седмина депутати тръгнали да искат оставката на Сидеров, но на по-късен етап петима се огънали и само двама „станали и имали достойнството да кажат за какво са отишли“. Това са били Димитър Стоянов и Борислав Стоянов. „Ако Волен разбере какво мислят повечето от хората му за него, ще трябва да се обеси“, заяви депутатът. Той обясни, че много от депутатите зад гърба на лидера си говорят какво мислят за него, но пред Сидеров твърдят точно обратното.Камен Петков допълни, че семейната история около лидера на „Атака“ е била на път да „задмине всякакви турски сериали.“

По думите му Капка Сидерова е била „моторът, който движеше“. Тя е била човекът, който е разговарял с всеки нагрубен от Сидеров депутат като го е извинявала с голямата му емоционалност.

Не виждам какво лошо има Волен да излезе и да каже „на 4-5 уискита се харесахме с Деница, да излезе и да каже мъжки влюбих се, живея с нея, купих й апартамент и кола, мога да си го позволя, коментира независимият. „Многократно съм казвал, че той е имал силни жени до себе си, които са го дърпали за ушите и са му помагали“, обясни ситуацията Петков.

По думите му докато е бил в групата, напусналата вчера ръководството на „Атака“ Деница Гаджева, не е „блестяла“ с кой знае какво добро финансово състояние. „След като се хванаха с Волен, тя бързо смени колата.“

dnevnik.bg

(Visited 129 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *