20/04/2024

Волен Сидеров: Тези избори ще бъдат опорочени

Кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев: „Гласувах с мисъл за доброто, което предстои на България и със силна мотивация за това, което трябва да се направи. Българските политици трябва да гарантират стабилността в страната, както и да направят така, че кризата да не се отразява толкова върху хората. Президентът ще започне със създаването на правила. Ние искаме да имаме правила за даване на гражданство, които до момента не сме видели. Ние искаме да имаме правила за опрощаването на задълженията на гражданите, които до момента не сме видели.“Кандидатът за президент на СДС Румен Христов: „Гласувах за променена България, която се надявам след пет години да е по-богата, по-спокойна и по-достойна държава в Европейския съюз. Гласувах за това децата ни да могат да се реализират тук. Надявам се повече от 3 милиона и половина българи да гласуват днес – това е начинът да не се „сърдим“ после, че не сме гласували“.

Кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин: „Гласувах за това България да е обединена, да има кауза, да върви напред. Гласувах за тези, които навършват 18 години, за да живеят в България, която е европейска държава, модерна и демократична. Участвам, за да победя на тези избори и очаквам българският избирател да покаже, че България има нужда не от конфронтации и разделения, а от единна кауза. Оптимист съм“.

Кандидатът за президент на „Атака“ Волен Сидеров: „Тези избори ще бъдат опорочени. Журналистите да насочат вниманието си към начина, по който се броят бюлетините и към агенцията, която обработва резултатите. Там е опасността, защото когато се правят резултатите, се правят и деформациите“.

dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *