04/02/2023

Славчо Атанасов и Мария Капон ще се подкрепят на изборите

На съвместна пресконференция кандидатът за кмет на Пловдив г-н Славчо Атанасов и кандидатът за президент от Единна народна партия г-жа Мария Капон заявиха взаимна подкрепа, базирана върху вижданията за свободно и модерно развитие на града и държавата.Пловдив е давал и други примери за политици, които са решавали национални проблеми и са се захващали  с държавнически задачи.

Кандидат-президентската двойка от ЕНП Мария Капон и Николай Кисьов са родом от Пловдив, но поставиха пред обществеността национални политически каузи, зад които тръгнаха хора в над 160 общини.

Силата да се изправиш срещу статуквото и властта, въпреки че ти извиват ръцете е това, което ни обединява, заяви кандидатът за кмет Славчо Атанасов. Ние под Тепетата не сме свикнали да се прекланяме лесно, допълни го Мария Капон.

Имаме самочувствието, че е важна съдбата на хората и развитието на страната, а не политическото угодничество и съобразяването с правото на силния, каза Славчо Атанасов. „България е европейска страна и сме убедени, че по-важна за всички е силата на правото. Затова обичам да казвам, че ние можем да правим политика с грижа и любов към хората, а не с отчуждение и незаинтересованост”, заяви още кандидатът на Единна народна партия Мария Капон.

Дори когато бях районен кмет на „Тракия” вратата ми бе винаги отворена за гражданите и няма как да не подкрепя такъв подход на национално равнище, заяви кандидатът за кмет на Пловдив. В най-отдалечени места на страната ще гласуват за пловдивчани, затова призовавам пловдивчани да гласуват за Мария Капон. Да гласуват за Пловдив, каза още Славчо Атанасов.

Г-н Атанасов показа, че между нуждата да направим компромис за личния си политически комфорт и нуждата да се управлява града в името на гражданите избра второто. Въпреки обстоятелствата. Дори и това е достатъчно, за да бъде подкрепен в тази ситуация, каза Мария Капон.

 

(Visited 113 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *