29/03/2024

Мария Капон и Касим Дал представиха кандидатите си за кметове в Кърджалийско

Кандидатът за президент от Единна народна партия г-жа Мария Капон и независимият народен представител Касим Дал се срещнаха днес с жителите на Крумовград. Двамата направиха съвместна обиколка в центъра на града, където разговаряха с хората за проблемите, които най-много ги тревожат.Лошата инфраструктура до населените места в общината и липсата на вода в голяма част от тях са един от най-големите проблеми, разказаха жители на общината.

В предизборния щаб на ЕНП в Крумовград Мария Капон и Касим Дал представиха и кандидата за кмет, издигнат от Единната народна партия в Крумовград Ирфан Юмерходжа, на 30 г., от с. Раличево, община Крумовград. Той е висше педагогическо образование, магистър по „Биология и химия“ и „Микробни технологии“. Работи като учител в основно училище. Женен, 1 дете.

По-късно през деня Мария Капон и Касим Дал посетиха и община Ардино, за да подкрепят кандидата за кмет на Единна народна партия Ферди Якуб, който е на 23 г. Завършил е висше инженерно образование, бакалавър по „Автоматика, информационна и управляваща техника“, ТУ в  София, магистър по „Информатика и информационни технологии“ от ПУ „П. Хилендарски“. Работи като служител в Общинска служба по земеделие. Женен. Владее английски, турски и руски езици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *