18/04/2024

Извадиха от дъното на океана загадъчен обект

На територията на закритата американска военна база „Дъгуей“, разположена недалече от Атлантическия океан, бил забелязан странен пирамидален обект, който излъчва гама радиация на къси вълни. При това тези вълни са насочени към звездата Сириус. Някои специалисти изказаха по този повод версията, че благодарение на това се осъществява връзка с извънземните, а може би – и с легендарната Атлантида.Отначало американсдки изследователи открили радиационна аномалия, скрита под водата в Атлантическия океан. Но след като това място привлекло вниманието на американските и руските военни било засечено преместване на този източник на радиация на сушата.

С помощта на най-съвременни системи за навигация на специалистите се удало да засекат новото масто, източник на гама лъчение. Това място се оказало разположено директно във военната база „Дагуей“, която била закрита не много преди това събитие. Към настоящия момент тук дори въздушното пространство е забранено за самолети. Обяснението е доста просто – заради провежданите тук военни изпитания на навигационни системи могат да се получат неудачи в работата им.

Любителите на конспиративните теории обаче смятат, че въпросният пирамидален обект бил изваден от огромна дълбочина в океана, след което преместен във военната база „Дагуей“, където се провеждат изследвания на обекта.

Според една от версиите първоначалното място на този източник на радиация е именно там, където някога се е намирала легендарната Атлантида преди тя да потъне във водата. Също така може да се чуе и теорията за това, че всички жители на този континент по някакъв начин са били свързани със звездата Сириус. Възможно е те да са прелетели до Земята от нея, а може и обратното – когато техният континент потънал, те да са отишли там.

Някои уфолози дори твърдят, че атлантите поддържали достатъчно тесни връзки с представители на извънземни цивилизации. С помощта на съществуващи високи технологии жигелите на Атлантида успявяли да общуват и да обменят информация със сириусяните. Точно заради поддържането на тази връзка се използвало въпросното странно устройство, което потънало във водата заедно с Атлантида. Съществува също така теория, че този странен предавател  продължава да работи и в настоящия момент. Чрез него се изпращат закодирани сигнали до други звездни системи.

Много са изследователите, които са на позицията за високото развитие на атлантите, чиято цивилизация след катастрофата оставила доста богато духовно и материално наследство. В книгата за Атлантида на Шърли Ендрюс може да се научи за изследването на различни сфери от живота на атлантите. Основание за тези изследвания станала информацията, получена както от научни, така и от мистични източници. Например Ендрюс твърди, че атлантите са умеели да предават мисли на огромни разстояния. Тоест те използвали съзнателно телепатията. При това те общували по този начин не само един с друг, но и с животните.

Освен това атлантите успели да постигнат не малко успехи в науката и техниката. Те получавали енергия, освобождавайки я от живата материя чрез умствени усилия и заклинания. Последната разновидност на енергията атлантите използвали за успешното преместване на тежки предмети в пространството. Именно така се движели техните летателни апарати. По-късно атлантите се научили да придвижват своите латящи машини с помщта на слънчевата енерегия.

Трябва да се отбележи и фактът, че техните летателни апарати можели да превозват тежки товари на големи разстояния. Управлението им се извършвало от земята с помощта на особени кристали. За превозването на пътници се използвали други, по-леки кораби. По форма те приличали на кухи блестящи игли, заострени и от двете страни, а отстрани имали с илюминатори.

Големи успехи атлантите имали и в медицината. Основно тяхната медицина се основавала на тясната връзка с природата – всички лекарства без изключение, се приготвяли от растения. При необходимост жреците използвали и космическа енергия, лекувайки по този начин всякакви рани и болести. Именно за това те се усамотявали в пирамидите, където можели да получат максимум енергия. Може би точно с това е била свързана формата на обекта, който бил изваден от дъното на Атлантическия океан – пирамедален. Не бива да се забравя и за версията, че именно атлантите са построили първите пирамиди, а древните египтяни само са приели техният опит.

За лекуване  се използвали и скъпоценни камъни, различни метали и музикални инструменти. Всички хирургически операции се провеждали без наркоза, но под хипноза. След време обаче еволюцията на атлантите започнала да деградира. Те били наказани за неправоимерното използване на магическите сили. В резултат на това започнали конфликти и войни. Именно една такава война станала причина за гибелта на континента – една от воюващите страни използвала прекалено могъщи сили.

Чарлз Ледбитър, известен окултист, е уверен, че на територията на Тибет е разположен музей, в който могат да бъдат видени образци от всички култури на цивилизации, които някога са съществували на Земята. Освен това според него там се пазят четири карти, по които може да се проследи историята на унищожението на Атлантида.

Всички тези данни обаче както и болишноството информации, с които разполагат подобни специалисти, се получават по време на медитация и други подобни начини. А това не позволява да се получат и материални доказателства. Затова да доказват своите теории само чрез празни думи, друго засега не могат да направят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *