28/03/2024

ЕНП: Страната е пълна с толерирани царкировци

„Страната е пълна с царкировци, толерирани от всяка власт до сега. Във всеки район те имат различно име, но еднакви привилегии и протекция. За сметка на всички нас. Истинско родолюбие е не да крещиш „България на три морета”, а да направиш хората имотни, грамотни и достойни със свободата си. Виновните са в София, а не в Катуница.Управляващи от различни цветове се обслужваха с такива олигарси от различен размер, докато децата ни бягаха ужасени от безпътица. Ние идваме с грижа и любов към хората. Само тогава те ще си отидат. Ние нямаме пари за скъпи концерти и телевизии, но имаме воля и най-важното – имаме очите на хората. Гледаме право в тях – няма от какво да ни е срам.

Дайте ни вашият глас, за да бъдем вашият силен глас. Властта трябва да се върне при хората. От сараите и резиденциите – обратно на улицата. Всеки един може да се обърне към своите познати, приятели, роднини и да направи безсмислени пачките пари, които мутрите хвърлят за избори.”

Това каза кандидатът за президент от Единна народна партия Мария Капон при представянето си в Благоевград в зала 5 на общината пред членове и симпатизанти на партията. Мария Капон беше там заедно с независимия народен представител Корман Исмаилов, за да представят и листата за общински съветници на ЕНП в община Благоевград.

„Ние предлагаме един нов модел, който е насочен към хората. Вярвам, че на тези избори ЕНП ще бъде приятната изненада”, каза Корман Исмаилов.

„Вие ни познавате. Тук сме родени, тук работим, тук отглеждаме децата си, тук създаваме блага. Имаме самочувствието да поискаме вашият вот, чрез вас можем да постигнем успех. Сред нас има хора с опит, има и млади хора, които не се занимават с политика, но имат желанието да работят и да направят така, че животът ни да бъде по-добър”, каза водачът на листата за общински съветници на ЕНП в Благоевград Радослав Тасков.

„Имаме широки магистрали, но тесни възгледи. Имаме големи къщи, но малки семейства живеят в тях.  Имаме медицина, но по-малко сме здрави.”, така описа ситуацията в страната кандидатът за общински съветник от ЕНП за Благоевград Марияна Митова и допълни, че, за да се промени всичко това трябва работа в екип и с грижа към хората. „Искаме да живеем в спокойна и сигурна държава”, каза още Митова.

По-късно днес кандидатът за президент от ЕНП Мария Капон и народният представител Корман Исмаилов ще се срещнат с жителите на общините Струмяни, Белица и Якоруда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *