19/04/2024

Шокиращи разкази на похитени от извънземни

 

Информация за всевъзможни неидентифицирани обекти в различни ъгълчета на планетате напоследък буквално заливат медиите, в това число и интернет. Причината за тези масирани прояви на НЛО, на които ставаме свидетели сега, си остава загадка. Какво търсят пришълците на Земята? И защо похищават хора?

Този въпрос вълнува мнозина – не само професионалните изследователи на тези явления, но и обикновените граждани, които се страхуват да не станат поредната жертва на посланиците на извънземни цивилизации.През изминалите години най-голям брой информации за похищения на хора идваха от САЩ. Към настоящия момент обаче и жителите на Русия очевидно станаха обект на специално внимание от страна на нашите братя по разум, съобщава сайтът Тайни. Възможно е тези случаи да не са съвсем единични. Но ако американците се страхуват да признаят, че са били похищавани и обследвани от пришълци, руснаците също предпочитат да премълчават подобни факти, страхувайки се от подигравки.

Достатъчно е да си спомним случая с Кирсан Илюмджинов – ръководител на Калмикия. Той не се побоя, независимо от своя висок пост, да заяви, че него са го похищавали пришълци. В резултат на смелостта му този политик бе направен на посмешище. Това говори достатъчно много за простотията на хората. И въпреки това има руски граждани и от страните на бившия Съветски съюз, които не се страхуват да говорят истината.

Народната лечителка от столицата на Украйна Светлана Маймасур твърди, че нея не я измъчва мания за преследване, нито пък има бели петна в паметта. Според думите на жената тя действително е била похищавана от пришълци, които са я подложили на мъчения. Като потвърждение на думите си киевчанката посочва и материални доказателства. Веднъж от носа й паднали метални квадратчета, външно приличащи на обичайните микросхеми. Според мнението на Светлана те били поставени в тялото й от пришълците. Жената разказва, че веднъж в контакт с нея влезли ниски, не повече от 120 сантимента, сиви хуманоиди.

„Имаха много тънки и крехки на вид крайници и непропорционална за малките им тела гола глава. Заради липсата на задна черепна кост аз видях как зад сивата кожа пулсира мекият мозък”, разказва Светлана Маймасур. Сивите извънземни обяснили, че много отдавна, тяхната отдалечена от Земята Цивилизация, била могъща и силно развита. Клонирането, което се използвало за поддържане на популацията, довело дотам, че генофондът на сивите след време обеднял. Именно по тази причина те проявяват значителен интерес към жителите на Земята. Хората са им необходими не само като материал за проучвания. Те общуват с представители на планетата като използват своите телепатически възможности. Разговорът продължаваше, а аз забелязах как извънземните парализират волята ми, разказва дамата.

Това, което обаче разказва по-нататък Светлана, е наистина шокиращо. Те я похитили и пренесли в базата си с помощта на летяща чиния, където жената видяла шокираща картина: Пришълците вземали биоматериал от мъж, привързан към маса. Без използване на наркоза вземали сперма от човека, с груби игли теглели кръв и костен мозък. Пленникът се превивал от болка и неистово крещял. Без излишни обяснения жената разбрала, че нея я чака същото. Освестила се в леглото си вкъщи и първото, което открила били белезите на двете й ръце.

Какво се е случило от момента на изгубване на съзнанието до пробуждането Светлана не помни. Очевидно от паметта й бил изтрит спомена за мъченията. Но вялостта и  загубата на интерес към живота тя приела като сигнал за особено внимание. След известно време жената решила да си вземе вана. Нищо необичайно до този момент с нея не се било случило. Но точно в този момент тя усетила остра болка в носа, от носа й потекла кръв, а заедно с нея паднали миниатюрни правоъгълничета. Светлана се изплашила от случващото се, инстинктивно измила със студена вода носа си.

Минали две седмици. И отново всичко се повторило. Но този път жената събрала късчетата метал, акуратно ги завила в мека салфетка и ги занесла за изследвания.
С изучаването на предадените от Светлана метални правоъгълници се захванал Артьом Билик, сътрудник в киевския Център за аномални явления. Ето какво съобщава по този повод: „Метал с подобен състав на Земята не съществува. Анализът на предметите, които извънземните имплантирали в тялото на Светлана Маймасур показва, че неръждаемата стомана се състои от 94 на сто желязо, 1,44 на сто въглерод, а също така съдържа примеси от фосфор и манган”.

„Това са микрочипове, които сивите поставиха в моето тяло, уверена е похитената. От мига, в който те паднаха, аз отново започнах да чувствам себе си както преди, сякаш  нищо не се бе случвало”.

Случаят с киевчанката не е единствен. Музикантът и изпълнител на шансони Андрей Школин (на снимката) никак не се съмнява, че също се е срещал с извънземни. Разказва, че са го похитили тайнствени представители на извънземни цивилизации с цел провеждане на експерименти с тялото му. За спомен на популярния певец останала загадъчна метална треска, разположена между прешлените му. Как е попаднала там Андрей не може да обясни, тъй като по тялото му няма никакви следи от някаква операция. Лекарите само повдигат рамене.

„Направих си изследвания в 5-6 руски клиники. Реакцията на лекарите за присъствието на металната треска в гръбнака била: „Това просто не може да бъде!” Кой и как внедрил този метален „прът“ с дължина 4,5 мм и дебелина 6,5 мм в моето тяло? На нашата планета все още не е създадена такава технология, която позволява да се издържи подобна операция.  Бавно и полека аз започвам да си спомням подробности за това, какво се случи с мен. Помня точно, че самата операция бе направена в банята, а дойдох в съзнание на горска поляна край Томск. При тях няма нито пространство, нито космос. Те са извънпространствени същества. Идват при нас във всякакви образи, дори като динозаври. За тях това не е сложно!”,  коментира похитеният.

Пришълците не носят зло, уверен е Андрей Школин. Напротив, той е сигурен, че благодарение на тази тайнствена  пластина той се спасил от болките в гърба.

One thought on “Шокиращи разкази на похитени от извънземни

  1. дополнение к статье „Психотронные эксперименты в Киеве“
    11 октября 2003года

    В 1990-91 годы группа людей в г. Киеве во главе со Светланой Маймасур тел.( д.) – 483-7582 (р) 517 – 08-14 , Игорем Дубровским ( Г. Киев, р-он Оболонь. (Игорь находится во втором браке – жена- Тамара, двое детей) , а также Юрием Кибальник, (бывший ведущий конструктор секретного отдела завода “ Маяк“) и его женой Татьяной Егоровой ( их домашний адрес 254108 г.Киев. Проспект правды дом 19/3 кв.154) проводили эксперименты над людьми без их ведома при помощи психотронного дистанционного воздействия, прикрываясь общением с Высшим Разумом – Аштар Шераном. Эти психотронные негодяи не брезговали никакими методами, издеваясь над беззащитными людьми, истребляя каждого, кто вставал у них на пути обогащения. Светлана Маймасур, называющая себя уфологом и экстрасенсом и Игорь Дубровский – кандидат технологических наук, сознательно проводили эксперименты над мирными жителями, прикрываясь знаниями Рерихов, Е Блавадской и контактом с инопланетянами. (Аштар Шеран). Светлана Маймасур неоднократно читала лекции в Киевском планетарии о своём контакте с Высшим Разумом, привлекая, таким образом публику, для будущего зомбирования. Прикрываясь экстрасенсорикой, она принимала участие вместе Игорем Дубровским и Юрием Кибальником в чудовищных экспериментах над живыми людьми. Сортировку людей, подготавливаемых к экспериментам, проводила Надежда Чаплыженко ( проживает в Киеве в р-не « Ветряные горы») и родная сестра – секретарь Светланы Маймасур ( имя неизвестно) Так у одного из „контактёров“, которых зомбировали Игорь Дубровский и Светлана Маймасур, появилась навязчивая идея покончить жизнь самоубийством из-за невыносимой боли в голове ( он чувствовал, что внутри головы как будто раскаляются угли) «Контактёр» утверждал, что чувствует не человеческую боль, которая утихает, когда он выполняет приказы, отдаваемые голосом внутри его головы. Светлана Маймасур неоднократно, при свидетелях, ссылалась на очень тесное сотрудничество с сотрудниками спец.служб. Схема, по которой работала эта преступная группа: Надежда Чаплыженко приводила людей на чае-питие к себе домой и рассказывала про контакт с внеземными цивилизациями, с которыми общается Светлана Маймасур. В качестве доказательства, Надежда предлагала посмотреть газеты « Вечерний Киев», где было напечатано интервью Светланы Маймасур о Высшем Разуме. На чае-питии присутствовали также,якобы контактёры, которые подтверждали слова Надежды Чаплыженко. После встречи с Надеждой Чаплыженко, в течении недели, с человеком начинали происходить странные явления у него в голове в виде галлюцинаций и множества голосов . Напуганные люди,с которыми происходили эти явления, бежали к Надежде Чаплыженко, которая направляла их на «исцеление» к Игорю Дубровскому и Свете Маймасур. Эту информацию предоставил человек, переживший эти стращные пытки и чудом остался в живых.

    Вероника Милтон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *