25/04/2024

КЦМ открива изложба за 50-годишния си юбилей

„КЦМ – Откровено за нашите 50 години” е темата на фотоизложба, посветена на 50 годишния юбилей на Комбината за цветни метали край Пловдив.

Изложбата се открива в 18.00 ч. на 8 септември 2011 г. в елегантния арт салон на мол „Галерия Пловдив” /2-ия етаж, зад стената за катерене/ и ще продължи в рамките на един месец. Тя е част от Програмата, посветена на юбилея и се осъществява със съдействието на мол „Галерия Пловдив” и фирма „Сиенит”.Фотоизложбата ще представи 50 табла, които обхващат важни моменти от развитието на КЦМ. Изборът на снимки не е случаен. Основна цел на организаторите е да покажат чрез образи главните ценности на комбината, да се представят онези моменти от неговата история, които не са широко известни, иновативния подход към създаване на съвременна визия на комбината, социалната отговорност и съпричастност на компанията към региона и населението му.

„КЦМ – откровено за нашите 50 години” дава представа за процеса на изграждане и обновление на комбината, както и на неговия стремеж към развитие и усъвършенстване. Творческият подход, естетическият вид и професионалното интерпретиране на авторите на показаните фотографии са подчинени на емоционалното и чисто човешко възприемане на факти и събития.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *