29/03/2024

Кандидат-президентската двойка на ЕНП започна кампанията си от Пловдив

„И двамата сме пловдивчани, това е най-толерантният град, това е родният ни град и затова започваме предизборната си кампания оттук. За нас е важно не с помпозни митинги  и скъпи концерти да започнем, а да покажем, че политика се прави с грижа за хората. Мотото на нашата кампания е „С грижа и любов към хората”. Много малко трябва, за да се дари живот, затова и с кръводаряване започваме кампанията. Ние в Единната народна партия правим кампанията по сърце, с усещане за проблемите на хората и решенията за тях.”

С тези думи пред Центъра за трансфузионна хематология в Пловдив започна предизборната кампания на кандидат-президентската двойка на Единна народна партия – Мария Капон и полк. Николай Кисьов.

В старта на кампанията се включиха и кандидатите за общински съветници на Единна народна партия за Пловдив. „Започнахме с кръводарителна кампания, защото искаме хората да знаят, че ние сме тук, за да даваме, не да взимаме”, каза Венцислав Иванов, водач на листата. Той е инженер и собственик на печатна къща. В листата участват още и Петко Панайотов, авионженер, собственик на IT фирма; Румен Атанасов, строителен предприемач;  Красимир Търкаланов, адвокат; Николай Михайлов, сърдечно-съдов хирург; Костадин Тотев, финансист; Васил Ставрев, строителен инженер; Нуреттин Тахисин, доцент по растениевъдство; Георги Трендафилов, ветеринарен лекар; Стефан Гешанов, машинен инженер и Шенсоаз Мустафа, бизнесмен.

„Аз съм военен и нямам нищо общо с политиката досега, но съм респектиран от политиката на ЕНП и специално на г-жа Мария Капон, която единствена от всички покани човек от армията в кандидат-президентските двойки“, каза полк. Николай Кисьов.

„Кампанията ни няма да е мълчалива. Ние ще покажем язвите на обществото. ЕНП може да бъде алтернатива. В страната ние участваме в нов политически модел заедно с Касим Дал и ще покажем, че има и друг път за развитие, по-успешен”, каза още кандидатът за президент г-жа Мария Капон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *