29/03/2024

Борисов: Ако ме дразните, ще подпишем за шистовия газ!

Премиерът Бойко Борисов тържествено откри обновената пешеходна зона на Добрич, предаде „Фокус“. Инвестицията е в размер на 5 млн. лева, строителните работи са приключили за по-малко от година.

По време на тържеството бяха издигнати много протестни плакати, свързани с проучванията и добив на шистов газ. „Нищо няма да се случи, ако не ме дразните”, с тези думи Борисов се обърна към гражданите, които бяха издигнали плакатите. Той припомни, че преди три-четири дни е имал разговори по темата, на която са присъствали още двама негови министри, където всичко е било обяснено и са посочени гаранции за безопасност. На тези, които издигат плакати, искам да им кажа, че продължават да изпълняват партийна повеля на някой, каза Борисов. „Ако това продължава, ще подпишем на инат”, подчерта премиерът.

Борисов преряза тържествено лентата на обновената пешеходна зона, заедно с другите официални лица се разходи около 20 минути по велоалеята, здрависваше се и разговаряше с гражданите, раздаваше автографи, позираше за снимки и получи малки подаръци. Един възрастен човек му подари стихосбирка. Голяма част от жителите развяваха жълти и бели балони, на които пише – „Добрич нашето бъдеще”.

dir.bg

One thought on “Борисов: Ако ме дразните, ще подпишем за шистовия газ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *