04/12/2022

Психотронното оръжие: Мит или реалност

През последните двайсетина години често се разпространяват слухове за някакво психотронно оръжие. Говори се, че такова оръжие въздейства върху тълпи от хора и е в състояние да ги принуди да извършват нужните на притежателите на оръжието демонстрации, да накарат търговците да купуват определи стоки и други подобни.

Дори да предизвика бягство от противника при военни битки. Въпреки множеството съобщения за неговото въздействие никой до този момент не е  открил – или поне – не е оповестил принципите на неговото физическо въздействие върху човека.

Някои източници твърдят, че някакви лъчи с някакви честоти – обикновено
обвиняват микровълновото излъчване, въздействат на някои участъци от мозъка. Трябва да се отбележи, че мозъкът на човек в нормално психическо състояние е доста трудно да бъде „превъртян“ с цел да бъде принуден да извърши несвойствени за него неща. Но съществуват и други мнения – има описани например достоверни случаи на „изперкване“ на космонавти в орбита  – вижте разказите за някои невероятни случаи тук.

За преобръщането на мозъка обикновено се използват химически вещества от типа на LSD,LSM, деметилтрептамин, буфотеин, мескалин, псилоцин, псилобицин и …обикновена водка в извънредно големи количества – водката оказва силно въздействие на изцяло идиотските типове хора. Посочените вещества в прилични концентрации действително напълно променят мозъка на психически несъстоятелните хора. В психиката на нормалните дозата с променящо действие обикноменно е почти смъртоносна. А в обичайните дози нормалните хора не изпитват нищо друго освен еуфория.

Върху мозъка на слабоумните преобразяващо действие има и хипнозата, и обикновената улична, печатно-телевизионна реклама. Върху мозъка на здравите хора тези психически манипулации не оказват никакво въздействие. Това се знае от опитите за общуване с достатъчно известни хипнотизатори и екстрасенси и от многобройните неуспешни опити за промиването на мозъците ни с реклми и прочие акции на медидите – нулево въздествие. Въобще в медицината е известно, че с лесна внушаемонст се отличават само хората, страдащи от слабоумие в някаква форма.

Но мозъците на здравите хора могат да оказват огромно въздействие с такива психологически обработки като сплашване, сексуални обещания или ограничения. В този списък не влизт такива въздействия като например материално-паричните, тъй като те са управляеми от съзнанието.

И така: съществува ли в действителност психотронно оръжие, основано на някакво излъчване? Да допуснем, че съществува, но явно то въздейства крайно избирателно. Психотронното оръжие може да оказвавъздействие само на хора с олигофрения (слабоумие) в някаква степен, дебилност, имбецилност, идотия. Върху мозъка на здравите хора въздействието с някаква електромагнитна енерги не може да бъде оказано с достатъчна сила.

Въздействието на високо ниво на микровълново лъчение върху мозъка може да бъде най-вече термично – клетките на мозъка неизбежно ще бъдат органически поразени и мозъкът просто ще умре. Такова микровълново оръжие лесно може да бъде изработено. Но да се нарече то психотронно е неправилно.

Съществуват твърдения според които микровълновото излъчване може да се моделира по специален начин и именно тази модификация оказва въздействие върху мозъка при крайно ниски нива на излъчване. И че тайната на психотронното оръжие се крие именно в методиката и алгоритмите на модулацията. Но това едва ли е вярно тъй като нито един военен сблъсък например не е доказал използването на оръжие с подобни свойства.

Врагът винаги ще бъде разбит, ако е малочислен, ако е лошо въоръжен, ако няма грамотно стратигическо планиране и кадърни командири, ако има лошо организирани свързки, ако няма силна кауза за борба. Само при наличието и на един от тези фактори всеки враг би бил разбит.

В най-новата история не е имало случаи не е имало случаи, когато при отсъствие на споменатите фактори поразеният враг да побягнал безумно и да е хвърлил оръжие. Такова бягство е възможно само при исползване на химически психо отрови. Но тяхното използване винаги е достатъчно явно и определимо с медицински и химически средства. Така или иначе достоверен факт за използване на психотронно оръжие на бойното поле няма доказан.

За съжаление обаче психотронно оръжие очевидно все пак се разработва дотолкова доколкото и малки дози енергия оказват въздействие на лица с проявление на медицинска идиотия. И за съжление такива личности са болшинство във всяко масово струпване на хора. Във всеки случай мирните рекламни акции оказват потресаващо въображението въздействие на основна част от обществото и този факт не подлежи на никакво съмнение.

(Visited 952 times, 1 visits today)

5 thoughts on “Психотронното оръжие: Мит или реалност

 1. Според мен това са си по-скоро чисти митове… едва ли е реалност това..само примиват мозъците на хората и ги карат да се страхуват безпричинно. Защо ли? Защото страхът ги кара да вярват. В какво? В медиите. Защо? Има изследвания които доказват повишеното доверие в медиите , например при унищожително земетрсение(хората пак се страхуват). А защо в медиите? Защото чрез медиите властта пропагандира личните си интереси. Ето това е истинското оръжие. Разбира се .. нещата не са толкова прости :) КОгато има много хора(обединение в групи по интереси) искат властта, те започват да водят борба с другите, тоест партия X пропагандира чрез медия X , партия Y чрез медия Y и така нататъка :) За останалото се сещайте сами :)

 2. Aha mit.Mai ne si se razhojdal da se poogleda6 malko.Davam ti zada4ka v tvoq orajeen magazin da po4ne6 da go proizvejda6.Malko lamarinka i 2 bolt4eta i po4va6 da obla4va6.
  Pra6ta6 opitnite zai4eta pri lydata doktorka za nevrobegs da im bqgat besovete i natiska6 kop4enzeto zdravvoooo ako nqkoi ymre ne boi se te 6te go iznesat ot grada.Drug 6te si nameri6 4e,i dobre mai 4yh 4e,se pe4eli ot tiq eksperiment4eta.
  Aide otvarqi zavoda za lamarina.
  Pozdravi ot psihotronkata

 3. Отн.: ‘Едва ли е реалност …’
  Това е проблемът на много в BG, които си мислят че на тях лично няма как да им се случи, и дори да знаят нещо лъжат, за да се подсигурят.
  Психотрониката е такова неуправляемо чудовище, че на всеки може да се случи. Всеки член на организираната престъпност може да се докопа до психотронен генератор и да го ползва за отвличане на хора или както намери за добре.
  Всеки радио-дилетант може да прехване ултра-дълги вълни и да ги модулира с гадости, като напр.: наркохипноза (хипноза по време на сън), ЕМ хипноза, стържещи звуци, симулация на депресии, симулация на мания за величие, тормоз по време на сън и т.н.
  Ако си вземат и един корумпиран неврохирург или психиатър за консултант стават без конкуренция.
  Без да изпадаме в истерии, истината е, че никой не е застрахован, особено за тези географски ширини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *