19/04/2024

Тайнственият уволняващ Бойко Борисов се показа

Мистерията около тайнствения сайт и билбордовете, които уволняват Бойко Борисов е разкрита. На сцената в сградата на Научно-техническите съюзи кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов бе посрещнат на крака и с бурни аплаузи от симпатизантите на РЗС, след като се закани: „Ще уволня Бойко Борисов“.

Зад него в мащабни размери бе разпънат билборд с неговия образ и закана да бъде уволнен Бойко Борисов. От дясно на сцената пък имаше плакат с образа на министър-председателя с надпис „Уволнен“.

На сцената до него бяха застанали младежите на консерваторите.

„Ще го уволня, защото България го иска“, категоричен бе той. „Ще го уволня със силата на знанията си, като доцент по европейско право, който познава и европейската, и българската конституция достатъчно добре“, подчерта Атанас Семов.

Той бе категоричен, че уволняването на премиера е наложително, защото оставането му на власт означава изоставане на страната.

„Ще уволня Бойко Борисов, защото е срам за моето гордо отечество“, посочи кандидатът на РЗС за държавен глава.

„Тръгнали сме не просто да сменяме провалените властници на България, а да променяме модела на държавата, да махнем месията, за да осигурим бъдещето“, подчерта Атанас Семов.

РЗС се заканват да изчистят политическата помия с нестандартни методи като кампанията „Ще уволня Бойко Борисов“.

„Това днес е само началото. Ако трябва всяко крайпътно дърво ще напишем, ако трябва всяка сграда ще нарисуваме“, закани се Атанас Семов и по думите му това ще продължи докато и последният 7 милиона и 300-хиляден българин разбере, че новият президент през 2012 година ще предизвика избори за Велико народно събрание, за нова конституция и нова държава.

Кандидатът на РЗС за президент каза, че първия указ, който ще внесе в парламента като държавен глава, е именно законопроект за изменение на конституцията, въз основа на който да се разпусне Народното събрание и да се насрочат избори за ВНС.

Това означава прекратяване мандата на правителството. Семов обясни, че това е пътят, по който президентът въз основа на конституцията може да волни министър-председателя.

„Ще извървим пътя си докрай“, посочи още кандидатът на РЗС за държавен глава.

„Нито зад мен, нито зад кампанията, нито зад партия стои Алексей Петров“. Това заяви Семов в отговор на журналистически въпрос. Той подчерта че зад него стои лидерът Яне Янев и симпатизантите на РЗС.

Семов обеща съвсем скоро да бъде ясен кандидатът за вицепрезидент на РЗС, но той обясни, че това ще бъде много светла и българска фигура.

След като бе разкрита мистерията кой стои зад кампанията „Ще уволня Бойко Борисов“, на сцената до Семов излезе Яне Янев. Той обеща още от утре из цялата страна на 100 ключови места по значимите пътни артерии да се появят билбордовете с лика на Атанас Семов и заканата му да уволни премиера.

Целта е българите да разберат, че се надига една нова вълна за промяна на статуквото, вълна на смелост, подчерта той.

Лидерът на РЗС „бе атакуван“ с журналистическо питане колко струва кампанията и откъде са парите. На този въпрос той отговори с усмивка и обясни, че е загубил бас с колегите си от политическия съвет на партията, с които се обложили, че това ще бъде първият въпрос към консерваторите. Този въпрос обаче беше зададен в средата на пресконференцията и затова сега Янев дължи бутилка уиски.

Лидерът на РЗС обясни, че поискал оферти от 5 фирми за билбордовете, 3 от тях му предложили своите оферти и той одобрил тази, която предложила значима отстъпка за партията. Янев обеща, както и досега, всички тези разходи РЗС да декларира пред Сметната палата.

Той обаче отбеляза, че никой журналист досега не е питал ГЕРБ колко са похарчили за над 200 модерни партийни клуба в страната. По думите му липсват и журналистически питания за огромните харчове на другите партии.

Чрез медиите Янев попита премиера Борисов и кмета на София Йорданка Фандъкова колко и на кого е платено да се махнат билбордовете на входа на София, от които тръгна кампанията „Ще уволня Бойко Борисов“. Янев обясни още, че след всеки отрязан билборд, ще де появяват нови 100, след всеки купен депутат към РЗС ще идват нови 100 000 гласа.

Лидерът на РЗС реши да прояви великодушие към премиера и обеща, че след като Атанас Семов го уволни, РЗС няма да остави Бойко Борисов без работа и ще го назначат за шеф на НСО, защото според консерваторите именно от това той най-много разбира.

news.bg

One thought on “Тайнственият уволняващ Бойко Борисов се показа

  1. Гафове на Б.Б. като кадровик: Р.Ж. като външен министър и после за Еврокомисар – провали се с гръм и трясък.
    А шефката на фонд „Земеделие“ разпределяща много милиарди – дъщеря на пожарникар- само на 28 г. без никакъв опит и то с фалшива диплома – провалила се с гръм и трясък и провалила много земеделци, които не са от „нашите“. А министрите на здравеопазването – цели 3 на брой? Хвани единия, удари другия. Директори на заводи, учреждения, началници на цехове, отдели, служби и всякакви службички са подменени за 2 години. Остава да промени и конституцеята за възстановяване на чл.1 – ГЕРБ – управляваща партия. И т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *