19/04/2024

„Роза Импекс“ отвори първия си фирмен магазин

С ягоди и шампанско почерпи вчера екипът на козметична компания „Роза Импекс” при откриването на първия си фирмен магазин – в мол „Галерия Пловдив” /в атриума, до стената за катерене/. 100-тина нетърпеливи ценители на хубавата българска козметика се наредиха на опашка, за да бъдат първите клиенти. Сефтето направи Филип Кляшев, управител на фирма „УНИСПЕД”. Той си накупи цяла торба кремове с UV защита от марката REGAL, защото се стяга за море.

Втората чанта напълни с боя за коса – слънчево русо, и всички аксесоари, необходими за боядисването – „за моята съпруга Йорданка”, обясни той. Две дами от Пенсионерски клуб „Блага дума” преди да пазаруват, разхвърляха жълти монети върху пода – „да е на пари, по златни пари да ходят”, разясниха красивия обичай те.

Тази година „Роза Импекс” чества 20-годишен юбилей и по този повод реши да зарадва верните си почитатели с първия фирмен магазин, който да предлага на едно място богатата продуктова гама на козметичната компания. „Роза Импекс” успешно продава продукцията си на четири континента и има авторитет в цял свят. И въпреки, че само 20 процента от производството остава за българския пазар, екипът на собственика инж. Димитър Георгиев остава верен на родния клиент. „Ние правим хората по-красиви и млади и този магазин е само една от поредните ни стъпки към съграждането на един по-красив свят”, каза инж. Георгиев при откриването. Той уточни, че новият магазин е идея и дело на търговския директор на „Роза Импекс Трейд” Атанас Георгиев, реализиран с професионалната и естетска помощ на рекламния директор Милена Георгиева. След това тримата прерязаха лентата на бутика. И вдигнаха наздравица с шампанско и ягоди. „Сега в голямото семейство приятели на „Роза Импекс” прибавяме и домакините от мол „Галерия Пловдив” – хора, които се открояват като естети, и всичко, което правят е подчинено на красотата, чистотата, добротворството”, каза г-жа Милена Георгиева.

Над 350 артикула от богатата продуктова гама на „Роза Импекс” са подредени в магазина, който се откроява и с дизайна си. Светлите розово-червени цветя на витрината няма как да не бъдат забелязани, защото са прекрасен нюанс, който привлича естетското око, сподели Екатерина Иванова, управител на мол „Галерия Пловдив”. Вътре пък погледът грабва разнообразието, подплатено с качество и гаранция за желания козметичен ефект. Любопитен детайл е, че в подредбата на кутийките се следват цветовете на дъгата – още един ключ към съвършенството, към което се стреми „Роза Импекс” вече 20 години.

В бутика на „Роза Импекс” посрещат две дами – специалистки, обучени в компанията. Те консултират всеки клиент за качествата на марките, познати, като че ли досега повече по света, отколкото у нас – „Vip’s Prestige“, „Prestige Deluxe“, „Galant“, „Professional Master“, тониращи балсами „Vip’s Prestige“, стилизиращи продукти, кремове, маски, шампоани, новата серия „Blond Time“, козметика „Regal“  и „Vip’s Prestige“, сериите „Козе мляко“ и „Форест Фармаси“, избелващата серия „Ахроактив МАКС”, СПА продуктите от серията „SPA Master“.

Магазинът ще работи всеки ден от 10 до 20 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *